Maniac Dizisi Hakkında Her Şey

Maniac Dizisi Hakkında
Maniac Dizisi Hakkında
Bu aralar popüler olan Maniac dizisi oyuncuları, Maniac dizisi hakkında her şey, Maniac nasıl bir dizi ve konusu ne, ayrıca Maniac dizisi analizi gibi tüm merak edilenleri burada bulabilirsiniz. Öncelikle bu yazımda spoiler bulabilirsiniz. O yüzden onu göze alarak okumanızı tavsiye ederim. Netflix'de 21 Eylül tarihinde yayınlanmaya başlayan Maniac mini dizi kategorisinde ve toplam 10 bölümden oluşmaktadır.

Maniac Dizisi Oyuncuları

Maniac - Owen
Maniac - Owen
Jonah Hill [ Owen ] : Zengin bir aileye sahip olan Owen, ailesi tarafından oldukça dışlanmış ve kendisi kutu gibi bir yerde yaşayan birisidir. Buna karşılık kendine de güveni oldukça zayıftır. Geçmiş zamanlarda kendisine " Paranoid Şizofreni " hastalığı konan Owen, ilaçlarını kullanmayı da baya önce kesmiş durumdadır. Ailesi tarafından sevilmeyen , kendisinin sürekli bir şeye zorlandığını düşünen ve intihara meyilli bir karakter olarak karşımıza çıkmaktadır

Maniac - Annie
Maniac - Annie
Emma Stone [ Annie ] : İlk başlarda Annie karakterine uyuşturucu bağımlısı ve parasız - çulsuz biri olarak görüyoruz. Fakat daha sonralarda Annie'nin içindeki suçluluk duygusunu oldukça hissediyoruz. Bunun nedeni ise bir gün kardeşi ile seyahat ederken direksiyon başında Annie varken, arabanın kaza yapması ve kardeşinin ölmesi ortaya çıkıyor.

Maniac Dizisi Konusu

Maniac Dizisi Analiz
Maniac Dizisi Analiz
Hayatlarının herhangi bir zamanında travma yaşamış insanların " A-B-C" hapları sayesinde kendilerine yeni bir dünya yaratmalarını anlatan dizi de aslında bu hapları alan her insan birer denek rolünde. Denek denmesinin sebebi ise gerçekten buraya gelen her insan bir sözleşme imzalıyor ve kendisini haplara emanet ediyor. Bu haplar sayesinde kendi kalp kırıklıklarından , sorunlarından uzaklaşmaya çalışıyorlar. Ayrıca hepsinin de yatma - kalkma saatleri belirgin ve bir kapsül içinde yatıyorlar. 

- A Hapı : Kafalarından atamadıkları anılar
- B Hapı : Davranışsal problemler
- C Hapı : Tedavi sürecini noktalama

Maniac Dizisi Yorumum

Maniac Dizisi Yorum
Maniac Dizisi Yorum

Emma Stone'nun oynadığı için direk bu diziye atladığımı bilmenizi isterim. Kendisinin oldukça ödül sahibi olmasının beni cezbettiğini de.. Bu diziyi ilk izlediğimde adı kadar Manyak bir dizi sanırım ya dedim çünkü ilk bölüm mesel 40 dakika ise 15 dakikasını anladım. Daha sonra diziye şans verip 2. bölümünü açtığımda taşlar kafamda birer - birer oturmaya başladı. İzledikçe - izledikçe alıştım. Der misiniz ki Derya önerir misin bu diziyi ? İzleyin yani o kadar şey izliyorsunuz bir deneyim olsun derim. Ama aşırı da önerebileceğim dizi kategorisine de girmiyor açıkçası 🙈

❗ Ayrıca " The Sinner Dizisi : Her Şey Göründüğü Gibi Değil " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

1 yorum

  1. güzel bir makale olmuş başarılar dilerim iyi çalışmalar

    YanıtlaSil