Nam-ı Diğer DEXTER Bomba Gibi Diziyle Geri Döndü

Safe Dizisi
Dexter, izleyicileri olarak hep Google'a girip : "Dexter Dizisi Ne Zaman Başlayacak ?" ya da "Dexter Yeniden Başlayacak Mı ?" diye aratmışızdır. Çünkü oyunculuğu ile beynimize yer eden Dexter yani Michael C. Hall'e bir özlem duymaktaydık. Evet! O özlem sona erdi. Netflix, Michael C. Hall oyunculuğundan nimetlenmek için bir dizide ona başrol verdi. Peki bu dizinin adı ne? "- SAFE ❤ "

Tom - Sophie
SAFE dizisi  şu an 8 bölümü içeren 1. sezonu ile yayınlandı ve introsu güzel dizilerden biri olarak nitelendirebiliriz.

Safe İntro Müziği



Dizi karakterleriyle ilgili biraz tüyo vermek gerekirse : Başrol oyuncusu Tom, karısının adı Rachael. 2 tane kızı var ve kilit nokta bu kızlarından Jenny'e ait. Jenny'in  Chris adında erkek arkadaşı var. Chris için de kilit nokta diyebiliriz. Yan karakter olarak görünenler aslında  resmen dizinin konusuyla ilgili bir puzzle parçası. Yan karakterlerden bazıları şu şekilde : Sia ; Parti vermeye bayılan ve her dedikoduyu bilen bir kız, Zoe; Chris'in annesi ayrıca öğretmen, Sophie; Polis. Daha birçok karakter var ama izleyerek bunları keşfedebilirsiniz.

Jenny - Chris
Konusu ise Tom eşini kaybeden bir babadır ve kızları Carrie-Jenny'e çok değer vermektedir. Dost-sevgili karışımı bir ilişki yaşayan Sophie ve Tom aslında önceden birbirleriyle görüşen farklı aile bireyleridir. Her şey Sia'nın evde parti vermesiyle başlıyor . Partiye gidenler arasındaki Jenny'nin kayboluşu ve Chris'in ölümü büyük bir sır dolu kapıyı bizlere aralıyor. Her bölümünde farklı sezgilere dokunan dizi gerçekten 8. bölüme kadar esrarengiz takılıyor. İzleyiciye "Hadi ya! Yok artık." dedirten cinsten. 




  



Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder