İzlemeye Doyulamayan En İyi Hacker Filmleri

en iyi siber saldırı filmleri
Hacker Fimleri

En iyi hacker filmleri denildiğinde aklınıza hangileri geliyor ? Yeni nesil jenerasyonda bir hacker merakı tutturulmuş gidiyor, bende bundan haz alarak seveceğiniz en iyi hacker filmlerini derlemiş bulunmaktayım 😊

İnternette Av

internette av
İnternette Av

Film 1995 yılında yapılmıştır. Yönetmen koltuğunda Angela Bennett'i gördüğümüz filmde ayrıca Sandra Bullock da başrol almaktadır. Gerilim ve dramı bize yansıtan bu filmde Angela Bennett ( Sandra Bullock ) bilgisayar uzmanıdır. Angel'nın, arkadaşından aldığı bir programla neler yaptığını hep bir birlikte bu filmde görmekteyiz.

Öldür.com

Öldür.com
Öldür.com

Gerilim ve suç türündeki film, 2008 yapımıdır. Başrollerinde birçok ismi barındıran filmin yönetmeni ise Gregory Hoblit'tir. Filmin konusuna gelecek olursak ; FBI ajanı olan bir kadın, Portland menşelili web sitesinin kurucularını cezalandırmak için yolculuğa çıkıyor fakat hesaba katmadığı hackerlar onu farklı kişilere yönlendirmesi gerilimi doruklara çıkartmaktadır.

Sanal Hayatlar

Sanal Hayatlar
Sanal Hayatlar

Başrolünde Paula Patton'un bulunduğu film 2012 yılında yapılmıştır. Konusu ise internetin , birbirinden farklı hayatları nasıl bir araya getirdiğini göstermektedir.

Açık Pencereler

Açık Pencereler
Açık Pencereler

Yüzüklerin Efendisi'nden tanıdığımız Elijah Wood'un rol aldığı gerilim türündeki film 2014 yapımıdır. Konusu ise tek cümle ile anlatmak gerekirse : "Katıldığı yarışma sayesinde ünlü bir oyuncu ile tanışma fırsatı yaşayan genç, belki de o oyuncunun hayatını kurtarabileceği tek kişidir."

Hacker

Hacker
Hacker

2015 yılında yapılan film , bir suçlunun siber şirketlerin peşinde olmasını işlemektedir. Film de tam anlamıyla aksiyona şahit olunmaktadır.

Oyun

Oyun
Oyun

İzleyicisinin sinirlerini oldukça geren film 2016 yılında yapılmıştır. Konusu ise ; Doğruluk mu Cesaret mi oyununda, sürekli cesareti seçen lise öğrencisinin aslında oyunu dışarıdan yönetildiğini anlamasını üzerinedir.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder