Survivor : Geçmişten Günümüze Şampiyonları

Survivor
Survivor

Survivor , ülkemizde yayınlanmaya başladığından beri rağbet gören bir yarışma. Peki 2005 - 2018 yılları arası şampiyon olanları gelin hep beraber hatırlayalım :

2005 Survivor Türkiye : Büyük Macera

Sunuculuğunu Ahmet Utlu üstlendi ve yarışma sadece 13 bölüm sürdü. Kanal D' de yayınlanan yarışmada gruplar; Kuzey ve Güney olarak ayrıldı. Survivor'ın tarihinin ilk birinci ise Arka Sokakların, Murat Komiseri - Uğur Pektaş oldu.

Uğur Pektaş
Uğur Pektaş

2006 Survivor : Türkiye - Yunanistan

Show Tv' de yayınlanan yarışmayı, Acun Ilıcalı sunmaya başladı. Türkiye - Yunanistan diye ayrılan gruplardan birinci olarak Derya Durmuşlar [ Türkiye ] çıktı. Maalesef Derya Durmuşları, 2011 yılında motosiklet kazasında kaybettik..

Derya Durmuşlar
Derya Durmuşlar

2007 Survivor : Aslanlar - Kanaryalar

Yine Show Tv' de Acın Ilıcalı'nın sunumuyla gerçekleşen yarışmada Galatasaraylılar - Fenerbahçeliler yarıştı. Şampiyon ise Taner Özdeş [Kanaryalar ] oldu.

Taner Özdeş
Taner Özdeş

2010 Survivor : Kızlar - Erkekler

Yarışmacılar, Var mısın Yok musun yarışmasından seçildi. Hakan Hatipoğlu , Merve Oflaz gibi isimler yarışmada bulundu. Merve Oflaz [ Kızlar ], Survivor tarihinin ilk kadın şampiyonu oldu.

Merve Oflaz
Merve Oflaz

2011 Survivor : Ünlüler - Gönüllüler

197 bölüm süren yarışmada Nihat Doğan ikinci olurken, Derya Büyükuncu şampiyon oldu. Taner Tolga Tarlacı ise yarışmanın dikkat çeken yarışmacılarından oldu. Pascal ve Nihat Doğan kavgası ise günümüzde hala konuşulmaktadır.

Derya Büyükuncu
Derya Büyükuncu

2012 Survivor : Ünlüler - Gönüllüler

Rekor izlenmeye ulaşan yarışmada şampiyon, şu an Söz dizisinde Erdem Yarbay olarak bilinen Nihat Alptuğ Altınkaya oldu.

Nihat Alptuğ Altınkaya
Nihat Alptuğ Altınkaya

2013 Survivor : Ünlüler - Gönüllüler

Yarışmanın şampiyonu Hilmicem İncetepe şampiyon oldu. Ayrıca Ümit Karan ise performansıyla oldukça kendinden söz ettirdi. Bu sezona damga vuran olay ise Bozok - Duygu kavgası oldu.

Hilmicem İncetepe
Hilmicem İncetepe

2014 Survivor : Ünlüler - Gönüllüler

Yarışma kadrosuna milli sporları almaya başladı. Şampiyon ise Turabi Çamkıran oldu. Sezona damga vuran olay ise Merve - Serenay arasındaki konseyde adını  yazma faslı oldu.

Turabi Çamkıran
Turabi Çamkıran

2015 Survivor : Allstar

Bu sezonda Hilmicem - Turabi dostluğu dikkat çekti. Finalde son 2' ye kalan isimler ise Merve Aydın ve Turabi Çamkıran oldu. Şampiyon Turabi olarak , kendisine Turbo denilmesine vesile oldu.

Turabi Çamkıran

2016 Survivor : Ünlüler - Gönüllüler

Yarışmada finale Atakan Arslan ve Serkay Tütüncü kaldı ve Atakan şampiyon oldu. Sezonda Ütopya yarışmasından gelen Semih Öztürk, dikkat çekti.

Atakan Arslan
Atakan Arslan

2017 Survivor : Ünlüler - Gönüllüler

Bu sezon yarışmada şampiyon Ogeday Girişken olurken, ikinci Adem Kılıççı oldu. Yarışmada Sabriye - Adem kardeşliği dikkat çekti. Ayrıca İlhan Mansız - Sema Apak gibi kuvvetli yarışmacılarda sezon renk kattı.

Ogeday Girişken
Ogeday Girişken

2018 Survivor : Allstar - Gönüllüler

Allstar - Gönüllüler diye başlayan konsept ; Ünlüler - Gönüllüler olmak üzere yeniden yapılandırıldı. Adem Kılıççı şampiyon oldu.

Adem Kılıççı
Adem Kılıççı







Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder