Müslüm Filmi Hakkında

Müslim Filmi Hakkında
Müslüm Filmi Hakkında

Müslüm filmi oyuncuları - kaç kişi izledi -müzikleri. Müslüm filmi yorumları - fragmanı - gişesi. Müslüm filmi bahtiyar - babası - cevahir. Biyografi türünden olan film, Müslüm Gürses'in hayatını anlatıyor. Yönetmen koltuğunda ise Ayla filminin yönetmeni olan " Can Ulkay " oturuyor.

Müslüm Filmi Oyuncular

Müslüm Filmi Müslüm Küçüklük
Müslüm Filmi Müslüm Küçüklük

Şahin Kendirci [  Müslüm Gürses'in Küçüklüğü ] : Müslüm, babasının onu zorla çalıştırdığı ve sürekli dayak yediği bir küçüklüğe sahip. Ayrıca da musikeyeye ilgisi oldukça yüksek, tabi ilgisinin olmasının yanında sesi de muazzam. [ Şahin Kendirci, O Ses Türkiye Çocuklar'da çoook önceden yarışan yarışmacıdır. ]

Müslüm Filmi Emine Akbaş
Müslüm Filmi Emine Akbaş

Ayça Bingöl [ Emine Akbaş ] :  3 çocuğuna hem bakıp hemde çamaşır yıkayarak eve para getiren zavallı Emine, kocasının dayanağını - tacizlerini - tehditlerini oldukça yemiş bir insan..

Müslüm Filmi Mehmet Akbaş
Müslüm Filmi Mehmet Akbaş 

Turgut Tunçalp [ Mehmet Akbaş ] : Müslüm'ün babası rolünde. Gerçekten rezil - kepaze bir baba ve eş rolüyle karşımıza çıkıyor. Normalde eşler ve çocuklar baba eline bakılırken Mehmet Akbaş, tam tersi karısının ve çocuklarının eline bakıyor, deyim yerindeyse.

Müslüm Filmi Taner Akbaş
Müslüm Filmi Taner Akbaş

Taner Ölmez [ Ahmet Akbaş ] : Müslüm'ün kardeşi. Kendi halinde biri olarak karşımıza çıksa da bazı detaylarla bizi oldukça şaşırtıyor.

Müslüm Filmi Limoncu Ali
Müslüm Filmi Limoncu Ali

Erkan Can [ Limoncu Ali ] : Müslüm'ün musiki hocası. Bu adamın kendi kafasında kurduğu farklı ve bir o kadar güzel bir evreni var. Hayat felsefi ve Müslüm'e verdiği öğütlerle dikkat çekiyor.

Müslüm Filmi Muhterem Nur

Zerrin Tekindor [ Muhterem Nur ] : Müslüm'ün sevgilisi - eşi. Sesi güzel olan Muhtarem, Müslüm ile tanışmaları tam anlamıyla entrika içeriyor. Ayrıca film de oldukça kaliteli duran bir rolü var.

Müslüm Filmi

Timuçin Esen [ Müslüm Gürses ] : Şu an bunu okuyanlar eminim diyorsunuzdur, Müslüm'ü  Timuçin mi canlandırmış 😂 Daha fazla açıklama yapmayacağım - bu şok hepimize yeter bence..

Müslüm Filmi Yorumu


Müslüm Filmi Oyuncuları - Yorumu
Müslüm Filmi Oyuncuları - Yorumu

Bu filme gidin ! Gerçekten gidin hani bazı filmler zaman kaybıdır ya bu film zaman eklentisi adeta.. Kim izlediyse herkes çok beğenmiş. Oyuncular - verilen duygular - müzikler.. Muazzam diyebiliriz. 

🙋 Size bir anımı anlatacağım : Müslüm filmi çıktığında aynı zamanda Sinemalarda " Bohemian Rhapsody " vardı. Bu film de Queen'in hayatını anlatıyordu ve Müslüm filminden daha yüksek IMDB puanına sahipti. Ama biz tercihimizi Müslüm'den yana tuttuk ve filmden çıktığımızda aynen şunu dedik : " Müslüm'ün hayatı Queen'in hayatını ezer 😁 " dalgasına demiştik ama filmi o derece beğenmiştik. Sizde izler ve beğenirsiniz umarım..

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder