Good Girls Nasıl Bir Dizi ?

Good Girls Nasıl Bir Dizi
Good Girls Nasıl Bir Dizi

Yazın kör sıcağında izleyip, beni çok mutlu eden " Good Girls " dizisi hakkında sizlere nasıl bir dizi olduğundan - konusundan - oyuncularından bahsedeceğim. Good Girls dizisi inceleyeceğim, yorumlayacağım da diyebiliriz.

Bittiğinde üzüleceğimi bildiğim ama bir o kadar da hızlı izlediğim dizi : Good Girls 👭

Good Girls Tanıtımı

Dizi, 26 Şubat 2018 tarihinde NBC kanalında izleyicileriyle buluştu ve kısa zamanda izleyicinin kalbini fethetti. Kanalında popüler olan The Voice programından sonrada yayınlanması kendisine oldukça fayda sağladı. Good Girls, 1 sezon olmak üzere toplam 10 bölüm yayınlanan dizi 41 - 44 dakika uzunluğunda.

Good Girls Oyuncuları

Good Girls Beth
Good Girls Beth

Christina Hendricks [ Beth ] : Evli olan Beth ikisi erkek ikisi kız olmak üzere 4 çocuğa sahiptir. Kocasına güveni tam olan Beth bir gün kocasının onu aldattığını ve bununla da kalmayıp evlerini hipotek ettirdiğini öğreniyor. Bu durum 3 manyak soyguncudan biri yapmasına sebep oluyor. Beth, soyguncular içerisinde olayları yöneten ve zehir fikirli birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Good Girls Annie
Good Girls Annie

Mae Whitman [ Annie ] : Beth'in küçük kardeşi ve soygun fikrinin sahibi. Annie'nin 11 yaşlarında bir kız çocuğu var. Eşinden ayrı ve eşi oldukça zengin. Eski eşinin çocuğuna velayet davası açması ve Annie'nin paraya ihtiyaç duyması onu soyguna yönlendiriyor. Deli - dolu ve aklına ne gelirse yapan birisi olarak karşımıza çıkıyor.

Good Girls Ruby
Good Girls Ruby

Retta [ Ruby ] : Cafe de çalışan Ruby, Beth ve Annie'nin yakın arkadaşıdır. Çocuğunun böbrek hastası olması ve nakil için çok paraya ihtiyaç duyması onu soyguna yönlendirmektedir. Ayrıca oldukça feminist birisidir.

Good Girls Konusu

Good Girls Konusu
Good Girls Konusu

Beth - Annie - Ruby çok yakın arkadaşlardır. Son zamanlarda çeşitli sebeplerden dolayı aşırı yüksek para mevlalarına ihtiyaçları olduğundan Annie'nin fikri ile Annie'nin çalıştığı süpermarketi soymaya karar verirler ve gerçekleştirirler. Ama hesaba katmadıkları tek şey çaldıkları paranın kime ait olduğu ve bu işin içine bir kere yani para kokusunu bir kere aldın mı hiç de sanıldığı gibi işi bırakmanın o kadar kolay olmamasıdır. Dizi gerçekten tatlı ama biraz kadın grubunun izleyeceği cinsten bir dizidir. Oturup bir bölümden sonra bir bölüm daha açıp izlenilmelik ve kafa dağıtmalık bir dizi diyebiliriz. Ayrıca bu diziyi izlemesi için özelliklere kızlara öneriyorum 🙊

❗ Ayrıca " Narcos Dizisi Ne Anlatıyor ? " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder