Burçların Mutsuz Olma Nedenleri

Burçların Mutsuz Olma Nedenleri
Burçların Mutsuz Olma Nedenleri

En mutsuz burç - aslan burcu mutsuz - akrep burcu mutsuz - ikizler burcu mutsuz - burçlar neden mutsuz - burçların mutsuzluğu neye bağlı - burçların mutsuz olma nedenleri.

Koç Burcu : Haklı olarak birisine kızgınsın. Asla değişmeyecek birine. Beklediğiniz özrü dilemeyecek birine. O sana mutluluk getiremeyeceğine göre sen bulmalısın.

Boğa Burcu : Geçmişte yaşıyorsun. Geçmişte sahip olduklarını düşünmekten bugün nelere sahip olduğunun önemini anlayamıyorsun.

İkizler Burcu : Karamsarlığından kendini bitiriyorsun. Her şey iyi gitse bile kötü bir şey yaşanacak diye korkuyorsun. Mutluluklarının bozulmasına o kadar alışmışsın ki.

Aslan Burcu : Her şeyi suçun sanıyorsun. Kendi hayatın kontrolünü eline almaya alıştığından bir şey ters giderse kendini suçluyorsun.

Başak Burcu : Kendin için çok yüksek bir standart istiyorsun. Yeteri kadar uğraşmadığını düşünerek kendini yıpratıyorsun.

Terazi Burcu : kendi hayatını sürekli başkalarıyla karşılaştırıyorsun. Onlar kadar hızlı başarıya ulaşamam olmayı kafana takıyorsun.

Yay Burcu : Hayatın hakkında ne yapacağını sende bilmiyorsun. Kafanda cevaplayamadığını binlerce soru var.

Oğlak Burcu : Tek başlına olmayı sevse de son zamanlarda yalnız hissediyorsun. Kendini kormak için insanları kendinden uzaklaştırman sadece kendini çaresizce ötelileştirmenle sonuçlandı.

Kova Burcu : Dış görünüşe önem veriyorsun. Estetik fotoğraflarla dolu bir Instagram profili istiyorsun. Parayla dolu bir banka hesabı.

Yengeç Burcu : Başkalarına odaklanmaktan kendini unutmuşsun. Sevdiklerini mutlu etmeye çalışmaktan kendini mutlu etmeyi göz ardı etmişsin.

Akrep Burcu : Anı yakalayamıyorsun çünkü kafanda 40 tilkinin kuyruğu da birbirine değmiyor. 50 tane şeyi aynı anda düşünüyorsun.

Balık Burcu : Büyüdükçe arkadaşlarını kaybettiğini düşünüyorsun ama gerçek şu ki büyüdükçe insanlar da meşgul olur.

❗ AyrıcaKadınlar İçin : Burçlar Aşık Olunca Nasıl Olurlar " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder