Erkekler İçin : Burçlar Aşık Olunca Nasıl Olurlar?

Erkekler İçin : Burçlar Aşık Olunca Nasıl Olurlar
Erkekler İçin : Burçlar Aşık Olunca Nasıl Olurlar

Erkek yengeç burcu aşk - erkek boğa burcu aşk - erkek oğlak burcu aşk - erkek oğlak burcunun aşk hayatı - erkek aslan burcu aşk - erkek aslan burcunun aşk hayatı - erkek başak burcunun aşk hayatı - erkek boğa burcunun aşk hayatı - Oğlak Burcu erkek aşk özellikleri.

Koç Burcu : İnatçı ve kontrol etmesi zor. Baskın taraf olarak gözükmek ister ama aslında duygusaldır. Aşık olduğu kadına karşı art niyetleri vardır.

Boğa Burcu : Aşık olduğu kadının yanında şakalar yapar ama gözlerine bakmaktan korkar. Kocaman sever. Çok Tatlıdır. koruyucudur.

İkizler Burcu : Aşık olduğu kadının hayatının her detayını bilmek ister. Onun yanında olmak için her şeyi yapar ve başlarda biraz çekingendir.

Aslan Burcu : Aşık olduğu kadının dikkatini çekmek için göz önünde olur. Çok tatlı ve sevecendir ama egosu yüzünden sana zarar verebilir.

Başak Burcu : Aşık olduğu kadına karşı flörtüzdür. Kesişirken gözleri derin derin bakar ve seni kazanmak için her şeyi yapar.

Terazi Burcu : Çiçekler ve küçük hediyeler seni şımartacak, gözleriyle gel diyecektir. Gecenin köründe özledim demek için arayabilir.

Yay Burcu : Aşık olduğunda çok atlıdır. Sana kurabiyeler aşılacaktır ya da şapşal hareketler yapacaktır.

Oğlak Burcu : Sert gözükmek ister ama çok duygusaldır. Sana hediyeler alır. Alnından öper.

Kova Burcu : Çok dik başlı ama bir o kadar da komik. Bir gece köpek tatlılığı hakkında konuşurken ertesi gece senin duyguların için kavga edebilir.

Yengeç Burcu : İlgisiz gibi gözükmek ister ama deli gibi aşıktır. Aşık olduğu kadının gülüşünün izler.

Akrep Burcu : Aşık olduğu kadına karşı duvarını yıkar. Oldukça konuşkandır ama konuşmadığınız zamanlarda sana tutkuyla bakar.

Balık Burcu : Hem şirin hem de seksi. Koltukta sarılmalar ve küçük ya da beş kuruş bile olmadan çıkılan geziler.

❗ Ayrıca Burçlar Neden Parasız " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder