Bataklık [ Quicksand ] Dizisi : Maja Suçlu mu Değil mi ?

Bataklık [ Quicksand ] Dizisi : Maja Suçlu mu Değil mi
Bataklık [ Quicksand ] Dizisi : Maja Suçlu mu Değil mi

Netflix'in ilk İsveç yapımı olan Bataklık [ Quicksand ] dizisinin konusu - oyuncular - hakkında bilgi - incelemesi ve yorumlar hakkında gelin bir konuşalım. İlk olarak bu diziyi izleyenler olarak buna bende dahil Maja suçlu mu değil mi ? hala çözemedik.. Sizde izledikten sonra yorumlarda fikrinizi yazarsanız sevinirim.

Malin Persson Giolito'nun " Störst av Alt " kitabından esinlenen dizi 1 sezon 6 bölüm olarak Netflix tarafından yayınlandı. Bir bölüm yaklaşık olarak 43 - 48 dakika arasında değişmektedir. Bölüm adları ise şu şekildedir :

1. Bölüm : Maja
2. Bölüm : Gözaltı
3. Bölüm : Cenaze
4. Bölüm : Canlandırma
5. Bölüm : Duruşma
6. Bölüm : Tanıklar

 Bataklık [ Quicksand ] Dizisinin Oyuncuları ve Konusu

Bataklık [ Quicksand ] Dizisinin Oyuncuları ve Konusu

Bir gün bir sınıfta birisinin yani Maja [ Hanna Ardehn ] 'nın katliam yaptığı ve sevgilisi olan Sebastian [ Felix Sandman ] ve yakın arkadaşı Amanda [ Ella Rappich ] öldürdüğü haberi tüm şehri sarıyor. Maja'nın tutuklanması ile yavaş yavaş Maja'nın Sebastian ile nasıl tanıştığı ve bu sürece nasıl geldiği anlatılıyor. Dizide az da olsa biraz mantık hatası var gibi ama yineden de sizi içerisine alıp akışında süzülmenizi sağlıyor. İzlemenizi tavsiye ederim. Sosyal medya'da ise izleyenler gene olarak Sebastian'ı çok sevmişler ama bana sıradanlıktan çok çok züppe gelmişti buda sanırım diğerleriyle düşünce ayrılıklarına giriyor. Her neyse bakalım siz sevecek misiniz 🙈


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder