Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar

O koskoacaman 2 yıl geçti ve gözümün nuru - evimizin direği Game Of Thronesimize sonunda kavuştuk. Bizde " PembeYazılar " ailesi olarak bir challenge başlattık ve artık bu haftadan itibaren GOT'ı sizlere yorumluyoruz. Belki kaçırdığınız birkaç detay vardır ya da ne biliyim bu diziyi hiç izlemeyip ama fikir sahibi olmak istiyorum diyorsanız [ Bunu ben çok yapıyorum mesela dizi benim tarzım değil ama yineden de bilgi sahibi olmak istiyorsam bu tarz yazıları okuyorum ] Game Of Thrones yazılarımızı kaçırmamanızı tavsiye ederiz.

Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar


İlk olarak Jaime, kuzeye geldi ve kardeşi olan Cersei'nin aslında hiçbir zaman Daenerys'in yanında olmayacağını bunların tam anlamıyla bir oyun olduğunu söyledi. Hatta bunu Tyrion şöyle ifade etti : " Cersei doğruları kullanarak, yalan söyleme de oldukça usta " burada demek istediği hamile olduğu gerçek olabilir ama artık değiştiği kardeşler arasında sıfırdan bir ilişki kurmak istediği ise tamamen yalan! Kehanete göre aslında Cersei'nin hamile kalması imkansız bu detayı da vermiş olalım. Jaime, herkesle geçmiş kozlarını paylaştıktan sonra Bran'ın yanına gitti ve onu ittiğinden çok pişman olduğunu ama ailesi ve aşkı için her şeyi yapacağını söyledi.

Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar


Daenerys, Sansa'nın yanına gitti ve onunla arasındaki bu soğuk savaşın nedeni sorduğunda Sansa'nın cevabı tabi ki de abisiyle olan birbirtelikleriydi. Sansa'nın korkusunun John'un aşk için saçma - sapan şeyler yapacağından korkması olduğunu ifade ederken, Daenerys ise tam tersi kendisinin John aşkıyla kuzeye bile geldiğini söylemeseydi. Ama herkes de olduğu gibi Sansa'nın da merak ettiği şey : Savaştan sonra neler olacağı ile ilgiliydi.

Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar

Dizinin deli - dolu kızından beklenmedik hareketle ölmeden önce birisi ile beraber olmanın onda ne duygular vereceğini merak etmesi bizlere yukarıdaki görseli ve dahasını görmemize vesile oldu. Aslında dizinin bu bölümde sürekli çiftleri gördük dikkat ettiyseniz.. Bu aslında savaştan önce bir veda mıydı hepsini ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar

Bölümün en güzel kısımlarından biri de Jaime'nin Brienne'yi şövalye ilan etmesiydi.. Aslında bakarsanız herkesten çok kateden bu kadına keşke final sezonundan önce bu unvanı verseler daha iyi olurdu. Hep beraber bir şarkı söylediler.. Belki o şarkıda bile spoiler vardı.. Asla bilemeyiz çünkü dizi manyak bir şekilde spoi yuvası arayıp - tarayıp bulabilirsiniz..

Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar


Eveeet ! John artık savaş gelmeden Daenerys'e gerçek kimliğini söyledi. Buna inanmak istemeyen Daenerys'e, Bran ve Sam'in bu konu hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyince resmen kadın yıkıldı çünkü hayatını resmen demir tahta adayan Daenerys bakalım neler yapacaktı. Bölümün en güzel kısımlardandı diyebiliriz çünkü istenilen veriye artık ilgili kişiler de mevcut.

Game Of Thrones : 8. Sezon 2. Bölüm Dikkat Çeken Ayrıntılar

Bölümün son 30 saniyesi artık Akgezenler kuzeye geldi. Bu demek oluyor ki kalan 4 bölümde oldukça savaş - kan - akgezen - ejderhalar havada uçuşacak. Bölüm hakkında diyebileceklerim bu kadar ama şu fikrimi de söylemek istiyorum genel olarak herkes ilk 2 bölümü hiç beğenmemiş. Bence buna beğenmemek değil de beklentinizi karşılamadı diyebilirsiniz. Çünkü inanın bu bölümlerin diğer sezondaki bölümlerden hiçbir farkı yok. Sizler sadece beklentiyi oldukça yüksek tuttunuz.. Bence onun yerine önünüze gelen her bölümden keyif alarak izlemeye çalışın çünkü tabir-i caizse arkadaşlar dükkanda bu var napalım. 3. Bölümde Görüşmek Üzere ✋

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder