Uzun Mesafeli İlişkilerde Burçların Tutumu

Uzun Mesafeli İlişkilerde Burçların Tutumu
Uzun Mesafeli İlişkilerde Burçların Tutumu

[ Burçlar ilişki analizi - burçlar ilişkiden sonra ne der - burçların ilişkileri -burçların ilişki tablosu - burçların ilişkiden sonra söyledikleri - burçların ilişki süreleri ] Bu yazımızda " Uzun Mesafeli İlişkilerde Burçların Tutumu " nu bulabilirsiniz.

Uzun Mesafeli İlişkilerde Burçların Tutumu



Koç Burcu : İlişkisine büyük emek harcar ve mesajlarına cevap gelmemesinden nefret eder. Sevgilisi ile olmadığı zamanları arkadaşları ile geçirir.
Boğa Burcu : Aşkının boşluğunu yemek yiyerek doldurur. Sevgilisinin oturduğu yerdeki kiralık ilanlarına bakar.

İkizler Burcu : Sürekli mesaj atar, arar ve görüntülü konuşur. Sevgilisine ulaşabileceği her türlü ulaşım aracını sıklıkla kullanır.

Yengeç Burcu : Duygusal bir çöküntü. Kendini meşgul tutmak ve sevgilisinin bir an olsun aklından çıkarmak için küçük projeler yaratır.

Aslan Burcu : Sosyal hayatta aktif olur ve her şey yolundaymış gibi davranır. Eve döndüğünde ise mahvolmuş hisseder çünkü sevgilisi yanında değildir.

Başak Burcu : Sevgilisi ile izlediği filmlerden maraton yapar. Onu düşünmemeye uğraşır  ama başaramaz.

Terazi Burcu : Sevgilisi yanında olmadan kaybolmuş gibi hisseder ve buluşmak için planlar yapar. İlişkisini dengede ve yürür halde tutmak için çabalar.

Akrep Burcu : Sevgilisine dokunmayı özler ama kendine vakit ayırmaktan da zevk alır. Sevgilisiyle özel zamanlar geçirmek için planlar yapar.

Yay Burcu : Kendi halinde eğlencesine bakar. Her zaman sevgilisinin mesajlarına geri dönmeyebilir. Hayatı yavaşlamaya başladığı an sevgilisini ağır şekilde özler.

Oğlak Burcu : Verilen aralarla rahatlar ve aşklarının mesafelere rağmen büyümesiyle mutludur. Ayrı kaldığı zamanın hobilerine ve işine adar.

Kova Burcu : Sevgilisinden ayrı kaldığı zamanları sevgilisinin onaylamayacağı şeyleri yaparak değerlendirir. Günün sonunda mutlaka sevgilisini arar.

Balık Burcu : İlgi ve alakayı özler. Gecelerini sevgilisini düşünürken yastığa sarılarak geçirir.

❗ Ayrıca Burçların Arkadaş Olarak Kişilikleri " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder