Atiye Dizisi Gol Oldu Mu ?

Atiye Dizisi Gol Oldu Mu
Atiye Dizisi Gol Oldu Mu 

[ Atiye dizisi konusu - müzikleri - oyuncuları - kıyafetleri - sonu - Atiye dizisi Adıyaman - Arda - Meriç - sonu - nerede çekildi ] Netflix tarafından 27 Aralık'ta 8 bölümden oluşan ilk sezonu yayınlanan Atiye, özgün adı : " The Gift " olan dizi ikinci Türk Netflix orijinal dizisi. Şengül Boybaş'ın kitabı olan " Dünyanın Uyanışı "ndan uyarlanmış. Zaten şu an tüm diziler kitaplardan uyarlanıyor ve bizler kitap okumayı işkence dizi izlemeyi ise bir elitellik sayıyoruz..

Atiye Dizi Konusu ve Oyuncuları

Dizi, ressam olan Atiye'nin küçüklüğünden beri sürekli çizdiği bir sembolün; Göbeklitepe kazılarında da ortaya çıkmasıyla gelişen olayları ele alıyor. Dizide mistik bir hava var ve eminim çoğu izleyici bu yönünden dolayı diziyi ya sevdi ya sevmedi. Şimdi arkadaşlar ben gözlemlerimi size şu şekilde ileteyeyim : Atiye dizisi Netflix gibi bir platformda yayınlandığı için bazı tayfa bu diziye yine giydirmiş - Ama bu dizi PuhuTV ya da BluTV'de yayınlanmış bir dizi olsa sevilirdi - Hatta televizyonda yayınlanmış olsa şu an her yerde bu diziyi görürdük. İnşallah dediğimi anlamışınızdır yani herkes bu diziyi o milyonlar harcanan dizilerle bir tutarak yorum yapıyor ama bana göre Türk dizilerine göre gerçekten başarılı bir yapıt, ki aşırı gizem ve ters köşeler var ayrıca oyunculukları da çok sevdim şahsen.

Atiye Dizisi Gol Oldu Mu
Atiye Dizisi Gol Oldu Mu 
 
- Beren Saat : Atiye

- Mehmet Günsür : Erhan

- Metin Akdülger : Ozan 

- Melisa Şenolsun : Cansu

Bence bu " Şahsiyet - Masum - Fi - Bozkır " gibi dizileri izleyen kişilerdenseniz ve yeni dizi arayışı içindeyseniz kesinlikle izleyin. Birde şöyle bir şey var : Aslında diziye ya da olaya bakış açısı her şeyi değiştirebilir mesela dizi size boş bir dizi bile gelse eminim ki GöbekliTepe'yi merak edip araştırma yapmak isteyebilirsiniz ben gibi. 

🌸 Daha fazla bilgilenmek ve eğlenmek için instagramdan " PembeYazılar " ı takip edebilirsiniz.

❗ Ayrıca " 
Cep Herkülü : Naim Süleymanoğlu Filmi İnceleme | Neden Kötü Anlamda Eleştiriliyor " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder