İnto The Night Dizi Tanıtımı

İnto The Night Dizi Tanıtımı
İnto The Night Dizi Tanıtımı

Netflix'in Belçika yapımlarından Into The Night dizisi Jacek Dukaj'ın The Old Axolotl adlı romanından uyarlanmıştır. [ İnto The Night Dizi yorumu - tanıtımı - oyuncuları - inceleme - konusu ] Yapımcılığında ise Narcos gibi güzel bir dizinin de kadrosunda olan Jason George yer alıyor. İlk sezonu 6 bölümden ve her bölümü yaklaşık 35-40 dakika olan dizide Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş'a da rastlıyoruz. Kendisini daha önce Hakan : Muhafız dizisinde de görmüştük.

İnto The Night Dizi Konusu ve Oyuncuları

İnto The Night Dizi Tanıtımı
İnto The Night Dizi Tanıtımı

İnto The Night, meydana gelen kozmik olaydan sonra dünyanın bir felakete sürüklendiğini ve Güneş'in ışınlarının insanlar için tamamen büyük bir tehlike olduğunu gözler önüne seriyor. Bu olayları bilen bir NATO geçmişi bulunan bir adam Moskova'ya giden uçağı kaçırı ve sürekli Batı'ya gidilmesini söyler.

İnto The Night Dizi Tanıtımı
İnto The Night Dizi Tanıtımı

Uçakta ise her türlü insan vardır. Sosyal medya fenomenlerinden - hastalara - farklı dilleri bilen insanlara kadar. İlk başta uçağı kaçıran kişiye inanmayan yolcular daha sonra bu olaylara inanması ile sürekli karanlığa doğru yolculuk etmeleri gerektiğini anlar ve Karanlığa yolculuk başlar.

İnto The Night IMDB Puanı



Şimdi.. İzlemeli misiniz ? Çok ahım - şahım bir dizi ama zaman öldürür. Harika çok güzel diyemem zaten dizide yine Netflix Türkleri terörist gibi lans etmeye devam ediyor, keşke buna bir dur denilse ama.. Dizi yokluğundaysanız izleyin ama eğer gerçekten iyi dizi arıyorsanız yakında 2 tane dizi içeriği gelecek onlar gerçekten güzel, en son yazımız olan " İçimdeki Yangın " da güzel filmdi mesela bunun yerine onu izleyebilirsiniz. [ Ama napıyım ultra güzel olmayana da çok güzel diyemem.. Herkesin zamanına yazık.. ] 

❗ Ayrıca " Film Önerisi : İçimdeki  Yangın [ Incendies ] İnceleme " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder