Dizi Önerisi : Defending Jacob

Dizi Önerisi : Defending Jacob

Dizi Önerisi : Defending Jacob 

[ Defending Jacob dizi konusu - oyuncuları - yorum - inceleme ] Nisan aylarında Apple TV+ da yayınlanan ve mini dizi önerisi olan Defending Jacob ile gelmiş bulunmaktayım. Dizi 8 bölümden oluşuyor ve her bölümü yaklaşık 45 - 50 dakika arasında. Dizinin belki en önemli özelliği William Landay'ın kitabından uyarlanması ve başrolünde Chris Evans olması.

Defending Jacob Dizi Konusu ve Oyuncuları

Çok fazla suçun işlenmediği bir bölgede 14 yaşında bir çocuğun cesedi bulunuyor. Yapılan incelemeler sonucunda ise Bölge Savcısı'nın oğlu Jacob Barber, bir numaralı suçlu konumuna düşmüştür. Jacoblar çocuğunun masumluluğunu ortaya çıkarmak için elinden geleni yapmaya hazırlardır.



Chris Evans [ Andy Barber ] : Marvel'dan tanıdığımız Barber, dizide Bölge Savcı Yardımcısı rolüyle karşımıza çıkıyor. Oğlunun suçlu durumuna düşmesi ile itibari yerle bir olmuştur. Ama çocuğunun suçsuz olduğuna yürekten inanmaktadır.




Michelle Dockery [ Laurie Barber ] : Bir okulda eğitimci olarak çalışan Laurie belki de bu olaylardan en çok etkilenen ve dizinin kritik noltası diyebiliriz.



Jaeden Martell [ Jacob Barber ] : Ailenin tek çocuğu olmanın verdiği şımarıklık ve ukalalık Jacob'un suçlu olmasına sebep olmaktadır.

- İzlemeli miyiz Derya ?

Eveeeet, bence izlemelisiniz. Güzel bir dizi şahsen ben sevdim sarıyor fakat aşırı mükemmel bir dizi değil.

❗ Ayrıca " Az Bilinen Netflix Dizi Önerisi : Monarca  " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder