Dizi Tavsiyesi : Vikings

Bu yazımda yabancı diziler içinde Vikings izleyenler yada izlemeyi düşünenler şunlar gibi soruları yanıtlamaya çalıştım : " Vikings hangi ülkenin dizisi? Vikings hangi ülkede çekiliyor? Vikings hangi tarihte geçiyor? Vikings kaç sezon? Vikings 5. sezon 11. bölüm ne zaman? Vikings konusu nedir? "

Vikings

Dizi de barbar olarak akıllara kazınan Vikinglerin gerçekten barbar ruhuna sahip olduğunu ve gittikleri her yeri yağmaladıklarına şahit oluyoruz. Ayrıca savaşçı ruhu ve korkusuzlar unvanı ile de bütünleşen Vikingler küçüklüğünden beri " Savaşarak ölmenin en onurlu ölüm olduğunu " bilerek büyümektedir. 7 yılda bir aralarından seçtikleri 7 kişiyi kurban etmeleri ve kötü bir olay yada durumlar karşısında da insan kurban etmeleri bir hayli ilginç gelmektedir. Odin tanrısına inanmaktadırlar. Dizi Ragnar Lothbrok ve oğullarının, Kattegat'ı anlatmaktadır. IMDB puanı 8.6 olan Vikings için Game of Thrones özlemini az da olsa karşılayabildiğini söyleyebilirim.


Ragnar Lothbrok

Vikings 5. Sezon 11. Bölüm Ne Zaman Çıkacak

Vikings, Kanada-İrlanda ülkelerinin ortak yapımı olarak izleyiciye sunulmuştur. Dizi 8. yüzyılı ele alırken ABD, İngiltere ve İrlanda ülkelerinde çekilmektedir. Bu zamana kadar 5. sezon 10.bölümü yayınlanan dizinin sezonun devamı olan 11. bölümü Temmuz ayında izleyici ile buluşacaktır.

Vikings 5. Sezon 11. Bölüm Fragmanı :


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder