3 Çatlak Kızın Macerası : Ibiza


Ibiza Filmi
Ibiza Filmi
Bu yazımda Ibiza filminin konusundan, oyuncularından ve yorumlarımdan bahsedeceğim. Ibiza , Netflix'in orijinal yapımı olarak son zamanlarda ortaya çıkan romantik - komedi türünden bir filmdir. 3 tane çatlak dostun macerasından esinlenen film, aşırı güzel bir film değil ama izlerken eğlendiren cinsten diyebiliriz.

Oyuncuları

Gillian Jacobs : Harber 
Gillian Jacobs
Vanessa Bayer : Nikki

Vanessa Bayer
Vanessa Bayer
Vanessa Bayer : Leah

Vanessa Bayer
Vanessa Bayer

Richard Madden : Leo West


Richard Madden
Richard Madden

Konusu

Harber, bir şirkette çalışmaktadır. Şirket müdürü kadın , Harber'i Önemli bir iş görüşmesi için İspanya'ya gönderiyor. Bunu duyan Harber'in yakın arkadaşları ; Nikki ve Leah da Harber ile beraber gitmeye karar veriyorlar. 3 dost beraber İspanya'ya gidiyorlar.İspanyadaki Club ' da eğlenmeye giden kızlar, doya - sıra eğlenirken ; Harber, DJ Leo West ile tanışıyor ve aralarında bir etkileşim oluyor . Leo'nun bir sonraki sahneye Ibiza'daki Flow mekanında çıkacağını duyan kızlar , oraya gitmek için her şeyi yapıyorlar. Fakat hesaba katmadıkları Harber'in , İspanya'ya neden geldiği fikri onları karmaşık bir duruma sokuyor. 

Film zaten yaklaşık 100 dakika olduğundan detaylara girmemeye çalıştım ama filmde çalan şarkılarda oldukça club şarkılarıydı. Şimdi o şarkılardan bazılarını da sizlerle paylaşacağım :

Havana Brown & Kronic - Bullet Blowz



Martin Garrix - Poison










Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder