Saç Bakımı ve Modelleri Hakkında Tüyolar

Kadın - Erkek fark etmez,herkes saç bakımı nasıl olmalıdır, saç dökülmesinin nedenleri, trend saç renkleri, saç aksesuarları nelerdir, saçım neden dökülüyor gibi sorguları hep araştırmıştır. İşte bu yüzden yazımda saçlarla ilgili birbirinden güzel tüyolar vereceğim.

◐ Öncelikle saç kesiminde dikkat edilmesi gereken nokta saç uçlarının keskin değil de doğal - yumuşak görünümde olmasıdır. Kulak yada omuz hizasında yapacağınız saç kesimi ise sizi olduğundan genç gösterecektir.

Saç Bakımı

◐ At kuyruğu yaparken tüm saçları arkaya toplamak yerine yandan ayırıp toplamak sizi daha zarif yapacaktır. Ayrıca saçınızı çok kısa kestirmek boyun ve çenenizdeki hataları göz önüne sermektedir.

◐ Saçınızı topuz yapacaksanız eğer bunun yerini elmacık kemiklerinize göre belirlemelisiniz. Genellikle saçı tepeden ve arkadan toplama " Yaşlılığa Karşı " tecrübe edinmek olarak algılanmaktadır.

Tarak

◐ Saçınız vereceğiniz bukleler veya dalgalar doğal görünümlü olmalıdır. Düğüne gider gibi " yapılı " saçlar her zaman beğenilmez.

◐ Saçlarınızı doğal görünümünde kurutun bu sizi daha fresh gösterecektir. Saçınız düz ise düz bir görünümde dalgalı ise dalgalı bir görünümde olsun.

Fön Makinesi

◐ Saçlarınızın ışıltısını kaybetmek istemiyorsanız aşırı sıcak modundan çok düşük sıcaklıkta kurutmaya çalışınız. Saçların ışıltısını etkileyen diğer etken ise tarak ve fırçalar. Seçiminizi sert olmayan tarak veya fırça seçimlerinden yana yapınız.

◐ Saç renginiz koyu ve saçınızda beyaz varsa  boyatırken renginizden daha koyu bir renk seçmemeye özen gösteriniz. Ayrıca sarışınsanız ve aynı sorun varsa küllü renginde boyalar tercih etmelisiniz.

Sarı Saç



Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder