Burçların Yalan Söyleme Stilleri

Hangi Burç Nasıl Yalan Söyler
Hangi Burç Nasıl Yalan Söyler
Burçlar konusuna azda olsa takıksanız eğer bu yazım tam size göre çünkü burçların yalan söyleme oranlarından - derecelerinden ve şekillerinden bahsedeceğim. O zaman şimdi hangi burç nasıl yalan söylüyor bakalım :

KOÇ

Bir kere Koç Burcu insanlar kendilerini çok zeki sanırlar ve laf kalabalığı yaparak yalan söylerler. Dikkatli dinlerseniz eğer bir Koç'un yalan söyleyip - söylemediğini anlayabilirsiniz. Yalanları yakalansa bile yalanına sahip çıkan ve onu destekleyen ikinci yalanı söyleyen burçtur.

BOĞA

Boğalar, aslında hiç yalanı sevmez. Söylemeyi de beceremezler. Fakat yalan söylemeye mecbur kaldıysa bile beyaz yalan söylerler. Karşısındaki insanı kırmak istemezler.

İKİZLER

" Nasıl Yalan Söylenir ? " dersi verecek bu burç o kadar profesyonel yalan söyler ki asla yakalayamazsınız. Söyleyeceğini yalanın her şeyini enine boyuna düşünür. Çok zekiyseniz İkizler Burcunun yalanını yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ

Yalan söylemeyi beceremeyen masun burç, mecbur kalıp yalan söylediğinde de hemen kendini ele verir. Yalansız burç diyebiliriz.

ASLAN

Hayat - memat meselesi ise yalana başvuran bu burç sadece arkadaşları ve ailesinin iyiliği için beyaz yalanlar söyler. Sevgilisine ise daha fazla yalan söyleyebilir.

BAŞAK

Bu burcun yalanlarını çözmek neredeyse zordur. Çünkü yalan söyler ama bu yalanlar insani duyguları barındırır. Nasıl yani derseniz eğer ; Kendini acındırarak yalan söylerler.

TERAZİ

Yalan söylemede Koç Burcundan arda kalmazlar. Koç Burçları gibi yalan söyleyip, yalanlarına doğruymuş gibisine taparlar.

AKREP

Bu burç, yalanlarını tam bir entrika çevirerek söylerler. Söyledikleri yalana kendileri inanır ve sanki siz yalan söylüyorsunuz gibi davranır. Yalan konusunda İkizler Burcu gibi tehlikeli bir burçtur.

YAY

Kesinlikle yalan sevmezler ve söylemezler. Ortada üzücü bir durum varsa bile alıştıra - alıştıra bunu size bildirirler. 

OĞLAK

Oğlak Burcu eğer size yalan söylediyse, ne yapar ne eder onu size itiraf eder. Çünkü geceleri uyuyamaz, hep söylediği yalanı düşünür. Yalan konusunda vicdanını dinler.

KOVA

Bu burç rahatlıkla ütopik yalanlar söyler fakat söylerken takındığı alaycı tavır onu ele verir. Takındığı tavırdan dolayı genellikle küçük düşürülür ve yalanları hemen anlaşılır.

BALIK

Olsa - olsa karşı tarafı kırmamak için yalanlar söyleyen burç, yalan söylediyse bile hemen itiraf edip defalarca özür diler.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder