Dünya ve Nobody Şarkıları ile Bilinen Abdullah İnal Kimdir ?


Abdullah İnal Kimdir ?
Abdullah İnal Kimdir ?

Dünya ve Nobody şarkıları ile bilinen Abdullah İnal kimdir - nerelidir - yaşı - boyu - burcu - dj'lik hayatı ve biyografisi hakkında gelin hep beraber bakalım.

Abdullah İnal, Aydın Doğan Lisesi'nde  Radyo Televizyon bölümünde eğitim almış ve müziğe hep ilgi duymuştur. 16 yaşında ise 7 yıl boyunca Emre İnal'ın yanında asistanlık yapmış. Üniversite hayatına İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema - Televizyon bölümü ile merhaba diyen İnal, fotoğraf asistanlığı yaptığı sırada Gülşen'in dikkatini çekmiş ve Gülşen'in,  " Kardan Adam " şarkısının klibinde oynama şansı yakalamış. Klipte oynadığı sıralarda İnal'ın şarkı sözleri yazma merakı başlıyor.

Abdullah İnal - Gülşen
Abdullah İnal - Gülşen
İnal bir aşk yaşıyor ve bu aşk onu baya etkileyip, her şeyden elini - ayağını çekmesine neden oluyor. Ama uyuyan arslan öyle bir dönüş yapıyor ki ortaya çok güzel şarkılar çıkıyor. 2016 yılında ilk single'ı olan " Dünya " ile müzik dünyasına giriş yapıyor. İnal'a hatta klipte Gülşen eşlik ediyor. Sonra İnal, " Nobody " ile  bombasını patlatıyor. [ Ben ba yıl dım 💜 ]

Abdullah İnal Şarkıları
Abdullah İnal Şarkıları
Dj'lik de yapan İnal'ın birçok da ünlü kişilerle arkadaşlığı mevcut. Bunlara " Didem Soydan ve Hadise " diyebiliriz. Ayrıyeten dans etmeye seven şarkıcı için bir kadın da en önem verdiği şey zeka iken, en nefret ettiği şey bencillik.

Abdullah İnal - Nobody 😎



Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder