Bayramda Burçları Neler Bekliyor ?

Bayramda Burçlar
Bayramda Burçlar

Bayramda " Burçları tatilde neler bekliyor - Burçlar nasıl bir davranış ve tavır içinde bulunacaklar " gelin hep beraber burçlar hakkında bayramda neşemize neşe katalım 🙅

Koç Burcu : Yoğun bir koşuşturma sizi bekliyor. Bol - bol misafir ağırlayacaksınız. Bayram boyunca hep mutlu olup, hiçbir sorun yaşamayacaksınız. Fakat misafirlere hizmet edeceğim diye kendinizi riske atabilirsiniz.

Boğa Burcu : Sizin için bayram daha çok kendi yaş grubu akrabalarınızla değilde yaşlılarla geçecek gibi görünüyor. Ayrıca kalabalık bir şekilde küçük beldelere gezi ya da piknik düzenleyebilirsiniz.

İkizler Burcu : Bayramı tatile giderek değerlendireceksiniz. Üstelik bu tatil için çok para harcayacaksınız ve bayram dönüşü pişmanlık duyacaksınız.

Yengeç Burcu : Bayram demek resmen sizin için " Para " demek elinize oldukça para geçecek. Küçük bir tatil planı yapmışınız ama bu maalesef gerçekleşmeyecek.

Aslan Burcu : Tabi ki de bayramınızın çoğunluğunu arkadaşlarınız ile geçireceksiniz. Oldukça alışveriş yapıp - tüm paranızı bitireceksiniz.

Başak Burcu : Maalesef bu burç grubu bayram tatilini evde geçirecek. Sürekli evine misafirler gelecek olan bu burç dinlenmek yerine sürekli ayakta olacak.

Terazi Burcu : Bu burç oldukça önceden zaten tatil planlarını yapmış ve kafası oldukça rahat. Planladığı tatile çıkıp, tatili iyi değerlendiren taraf olacaksınız.

Akrep Burcu : Tatsız - tuzsuz bir bayram içinde kendinizi bulacaksınız. Kendinizi o kadar yorgun hissediyorsunuz ki bayram size sıradan bir gün gibi gelecek.

Yay Burcu : Bayramınızı adeta köy ortamındaymışçasına büyük sofralar - aile ortamı ile geçireceksiniz. Kısaca tam bir bayram klasiği yaşayacaksınız.

Oğlak Burcu : Oğlaklar, bayramının güzel çekmesi için her şeyi en ince ayrıntısına kadar organize etmişler fakat hiç de planladıkları gitmeyecek.

Kova Burcu : Sevgilisi yada evli olan Kova burçları bayramı eşlerinin aileleriyle geçirecekler. Bekar olanlar ise kendi aileleri ile bayram gezisine katılacaklar.

Balık Burcu : Bayramda evinize adeta insan yağmuru gelecek ve siz bu durumdan hiç hoşlanmayacaksınız.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder