Burçların Zeka Seviyeleri ve Ölçüleri


Burçların Zekası
Burçların Zekası

Bütün burçların zeka sıralaması yapmaksızın; burçların en kıvrak - pratik zekalısına ve burçların zeka seviyelerine - ölçülerine bakalım :

Burçların Zeka Seviyeleri ve Ölçüleri


Koç Burcu : Hızlı düşünen burç olan Koç, yeni düşüncelere açıktır. Özellikle hız gerektiren işlerde başarılı iken, çok dikkat gerektiren işlerde oldukça başarısızdır.

Boğa Burcu : Bu burç tamamen yavaş - yavaş bir şeyler öğrenmeye kendini odaklamıştır. Öğrendiği bir şeyi asla unutmaz. Pratik zekasıyla ön plana çıkar ve işlerinde oldukça hızlıdır.

İkizler Burcu : Hızlı burçlardan olan İkizler, işlerinde yeni tekniklere oldukça açıktır. Yaptıkları işlerde çoğu zaman bir memnuniyetsizlik görebilirsiniz.

Yengeç Burcu : Teknik olarak yeni işlere açık olan burç, içinde o yeni işlere alışmak için savaş verir. Beyin belleği oldukça kuvvetlidir. İşlerini büyük titizlikle yaparlar.

Aslan Burcu : Büyük organizasyonların insanı olan Aslan, düşüncelerini hep savunur. Ama bir Aslan bilimsel yönden işlerin insanı değildir. 

Başak Burcu : İşlerinde oldukça dikkatli ve titizdir. İş hayatında işine önem verdiği kadar, stiline de önem verir.

Terazi Burcu : Estetiksel bir zihniyete sahip olan Terazi, olaylara tamamen tarafsız olarak bakar.  Her yaptığı işine zarafet ve sanat katmaktadır.

Akrep Burcu : Mantık ve akıl zihni olarak bilinir. Dedektiflik tam onlara göredir.  Konsantrasyon yeteneği yüksektir ve algıları genellikle doğru çıkar.

Yay Burcu : Dağınık zekaya sahip olan burç, bulunduğu her işi benimser ve işini en iyi şekilde yapar. Disiplinin olduğu her yeri sever.

Kova Burcu : Bilimsel zekası ve duyguları olan burç, her düşündüğünü açık - açık belli eder. 

Oğlak Burcu : İş zekası oldukça yüksek olan Oğlak, ayrıca iyi bir organizatördür. Adil olmaya da önem gösterir.

Balık Burcu : Pasif bir o kadar da hassas zekaya sahiptir.  Yaratıcılık gerektiren işlerde oldukça başarısızdır. Dikkat gerektiren işler onlara göre değildir.

Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder