Hangi Burcu Nasıl Bir Yaşlılık Bekliyor ?

Burçları Yaşlanınca Ne Bekliyor
Burçları Yaşlanınca Ne Bekliyor

Yaşlar ilerledikçe burçların yaşlılığı ne olacak ve yaşlanınca burçlar ne yapar ? Tek - tek bütün burçlara bakalım :

Hangi Burcu Nasıl Bir Yaşlılık Bekliyor



Koç Burcu : Geleceğe odaklanmayan ve şu anı yaşayan Koç burcu, hayalci kişiliği ile gençlik ateşini yaşlılığına kadar korur. Gençken yaptığı faaliyetleri yaşlanınca daha büyük bir şevkle yapmak isteyecektir.

Boğa Burcu : Sevimliliği ile ön plana çıkan bu burç yaşlanınca da herkesin sahip olmak istediği dede ve nene profiline uygun olacaktır. Ayrıca hoşgörülülüğünden zerre bir şeyler kaybetmeyecektir.

Yengeç Burcu : Maalesef bu burç yaşlandıkça çevresinden daha fazla ilgi beklemeyen burçtur. Ayrıca gençliğinde olmayan negatif özellikleri yaşlanınca kendisinde görmek mümkündür.

Aslan Burcu : Otoriter olan bu burç yaşlandıkça daha çok otoriter olmak isteyecektir. Çevresindekilere yapmadıkları şeyler hakkında baskı uygulayacaktır.

İkizler Burcu : Bu burç yaşlanınca daha çok aile - çocuk - torun odaklı değilde iş - iş - iş odaklı olacaktır.

Başak Burcu : Yaşlandıkça çevresine gösterdiği ilgi ve alakada azalacaktır. Ayrıca yaşlılık ne bilmeyen bu burç yaşı kaç olursa olsun kendini geliştirmeye odaklanmıştır.

Terazi Burcu : Yaşlılığın verdiği fiziksel özellikler en çok çokta bu burcu üzecektir. Yüzünde kırışıklıklar görmek istemeyecektir.

Akrep Burcu : Bu burç yaş ilerledikçe kendini " Bilge ve filozof " ilan eder. Her şey hakkında bilgisi vardır ve en doğru o bilmektedir.

Yay Burcu : Yaşlandığına inanamayan bu burç, sürekli çevresinden iltifat duymak isteyecektir.

Oğlak Burcu : Bu burç asosyalliğin dibine vurmuş bir şekilde karşımıza çıkacaktır. Her misafir bize gelsin aman ben yaşlıyım gidemem modunda olur.

Kova Burcu : Yaşlandıkça en çekilmez ve en inatçı olacak burçtur.

Balık Burcu : Yaşlandıkça daha fazla çalışan bu burç, uysallığı ve ailesine bağlılığı ile ön plana çıkar.

❗  Ayrıca " Burçların Psikolojik İhtiyaçları Neler ? " adlı yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder