The Sinner Dizisi : Her Şey Göründüğü Gibi Değil

The Sinner Dizisi
The Sinner Dizisi
The Sinner dizisinin 1. sezonu izleyip, 2. sezonu için kısa bir ara verenler burada mı ? Evet, ben onlar biriyim. Bu yazımda The Sinner dizisinin konusundan bahsederken bölümlerini yorumlayacağız. Ayrıca The Sinner benzeri diziler var mı ? The Sinner'da çalan şarkıdan - The Sinner Cora ve dedektiften yani oyuncularından bahsedeceğiz.

The Sinner Dizisi Ana Karakterler [ Oyuncuları ] 

Jessica Biel [ Cora Tanetti ] : Annesi , babası ve küçük kardeşi ile yaşayan Cora küçüklüğünden beri ailesinin Katolik olmasının baskısını üzerinde yaşamıştır. Günümüzde ise bir eşe ve çok tatlı bir çocuğa sahiptir. Kocası ile beraber bir işte çalıştıkları için çocuklarına eşinin annesi bakmaktadır. Ayrıca Cora'nın eşi tam bir " annecidir " her şeye annesini de davet etmekten hoşlanan kocasının bu hareketi Cora'yı oldukça demoralize etmektedir.

Cora The Sinner
Cora The Sinner
Bill Pullman [ Harry Ambrose ] : Dedektif Harry, evlidir. Fakat eşiyle mutlu bir beraberlikleri yoktur. Hep gel - gitli ilişkileri olmasına rağmen Harry, başarılı ve tuttuğunu koparan bir dedektiftir.

Dedektif The Sinner
Dedektif The Sinner

The Sinner Dizisi Konusu

Dedektif The Sinner
The Sinner Dizisi
The Sinner dizisinin 1.sezonun konusu ile ilgili size aydınlatmam için affınıza sığınarak sadece ilk bölümünden birazcık spoiler içeren cümleler kuracağım.. Cora, eşinin sürekli anneleri ile bir şeyler yapmasından sıkılmış olacak ki çekirdek aile olarak yani kendisi - eşi ve çocuğu ile birlikte denize gitmeye karar verir. Güzel bir şekilde denize giderler, ailesi ile hoş vakitler geçirir. Fakat Cora normal olmayacak bir şekilde etrafını inceler ve o sırada önünde bulunan bir çift birbirlerine sarılıp yakınlaşmaya başlar. Cora, onları inceler. Daha sonra çift bir şarkı açmasıyla Cora, gidip öndeki çiftten erkek olanı bıçak yardımı ile adete parçalar ve öldürür. Herkes buna Cora da dahil herkes çok şaşırır. Nedensiz ve gereksiz bir ölüm? Bir cinayet.. İşte burada devreye Dedektif Hanry girer ve aslında her şeyin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkar..

The Sinner Çalan Şarkı


Ben diziyi gerçekten çok beğendim.. Aşırı spoilerde vermedim aslında.. Genel hatları ile konusu bu şekilde.. 1. sezon 8 bölümden oluşuyor ve 40-45 dakika civarı sürüyor.. Gerçekten dizi arayışında iseniz izlemelisiniz✋
❗ Ayrıca " Yemek Yerken İzlemelik Dizi : Cobra Kai " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder