Burcunuzun Gıcık Yönlerini Biliyor Musunuz ?

Burcunuzun Gıcık Yönlerini Biliyor Musunuz ?
Burcunuzun Gıcık Yönlerini Biliyor Musunuz ?


Burçların gıcık yönleri - huyları ve özellikleri ? En gıcık burç hangisi ? Gıcık olan burçlar ve en gıcık burç sıralaması. Bu yazımda tüm bu soruların cevabını bulacağız ve en gıcık burç hangisi, hangi burç ne gibi gıcıklıklar derdinde hep beraber göreceğiz.

Burçların En Gıcık Özellikleri



Koç Burcu : Egoya fazlaca ihtiyacı olan bu burç, her konuda oldukça bencildir. Kolay - kolay bir şeyi beğenmez. Her şeyi o bilir ve herkese tavsiyelerde bulunur. Ama birinin ona tavsiye vermesinden nefret eder.

Boğa Burcu : Üşengeç olan bu burca bir şey yaptırmak istiyorsanız bin kere söylemeniz ve teşvik etmeniz gerekiyor yoksa çok zor yapar. Belki de paraya bu kadar düşkün olan tek burç diyebiliriz.

İkizler Burcu : İkizler burcu mu ? yaklaşırken bir daha düşünün çenesi susmayan - kendini öven - ben ben ben diyen bir maalesef.

Yengeç Burcu : Yengeçlerin çok kolay sinirlenmesi ve çileden çıkması onun en gıcık yönü olabilir. Birde aşırı iyi niyetli ve yardım severlik de onu çevresinde gıcık yapıyor-muş

[ Ya bunu yazmak istemiyordum ama ben içeriklerimi birçok yerden araştırıp yazıyorum, aşırı iyi niyetliliğin gıcık olarak görüldüğü bir evrende yaşıyoruz ya bu ne kadar kötü hissettiriyor insana.. Ve şu da var insanlar ne yazık ki iyi şeyleri sevmiyor artık mesela bir dizi izliyor bir karakter çok iyi kalpli ise ona ezik deniliyor, kötü karaktere sevgi besleniyor.. Ben öğretmen değilim, öğretmen olsam gerçekten ilk dersimde " İyi insan - kötü insan veya niyet " kavramlarını öğrencilerime anlatmaya çalışırdım. Ama ileride bunu çocuklarıma yapacağım. Sağlıklı olmak çok güzel bir şey ama keşke sağlıklı düşüncelerimizde olabilse.. ]
Aslan Burcu : Şu karşıda duran dağlar var ya hani, evet işte onları bu burç yarattı. Her şeyi Aslan burcu yaptı, o olmasa insanlık ne yapardı.

Başak Burcu : Çok ayrıntıcıdır, bu onu biraz zorlar. Çünkü karşıdaki her şeyde kendisi gibi olunmasını bekler, zaten Boğa burcuyla o yüzden ruh ikizidir. Meymenetsiz olması da en gıcık yönü.

Terazi Burcu : Bu ailenin aklı beş karış havada olan üyesi var ya işte o kesin Terazi burcudur. Yeyim - içeyim - gezeyim. Ciddiyet sıfır.

Yay Burcu : Boş işler uzmanı olması onu gıcık yapar, çalışır yapamaz çünkü aklı daima gezmektedir. Başka bir şey bilmez.

Akrep Burcu : En gıcık huyu " Kıskançlık " ama her şeyde kıskançlık bu bahsettiğim. Aşkta - sevgide - işte - ailede..

Oğlak Burcu : Cimri olmasıdır. Birde gamsız olması onu gıcıklaştırır. Herhangi bir şeyden kesinlikle nem kapmaz.

Kova Burcu : Bir kötü olayda kolayca pes etmesi onun en gıcık huyu, birde insanları sürekli eleştirmesi.

Balık Burcu : Gerçek dünyada yaşamayan bu burç, gerçekler göz önündeyken onu görmemesi onu gıcıklaştırır.

❗ Ayrıca " Burçların Kıskançlık Dereceleri " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder