Burçların Kıskançlık Dereceleri

Burçların kıskançlık seviyeleri - yüzdeleri - dereceleri. Burçların kıskançlık sıralaması - belirtileri - oranı.
Burçların Kıskançlık Dereceleri

Burçların kıskançlık seviyeleri - yüzdeleri - dereceleri. Burçların kıskançlık sıralaması - belirtileri - oranı. İkili ilişkilerde bunlar illa sevgililik olmamakla beraber bazı burçlar her şeyi çok kıskanırken bazılarında kıskançlık duygusu hiç yok denilecek kadar azdır.

Burçların Kıskançlık Dereceleri



Koç Burcu : Kendilerine güveni tam olan bu burç bir olayda ya da ilişkide geri plana düştüğünde kıskançlık duygusunun ortaya çıkması çok doğal olacaktır. İlişkilerinde ise çok kıskanç olması agresifleştirir. Ama bu burç dürüst olduğu için olacak her olayı karşı taraf ile paylaşır.

Boğa Burcu : Elde edemediği iş veya pozisyona karşı kıskançlık duyarsa bir Boğa, onu ne yapar - ne eder başarır. İlişkilerde ise kıskançlık onlar için sevgi göstergesi olarak bilinir. Yani bir Boğa'yı ne kadar kıskanırsanız sizin onu o kadar sevdiğinizi düşünür. Bu yüzden 2 Boğa'nın ilişki yaşaması biraz zordur.

İkizler Burcu : Kıskançlığı sevmeyen bu burç, kıskançlığını da ilişkilerinde belli etmektense içinde yaşamayı sever. Konu iş yada ortaklık ise bu burç tamamen kıskanç bir duyguya bürünür ve onu elde etmek için uğraşır.

Yengeç Burcu : Kıskançlığı ile bilinen bu burç eğer ilişkilerinde karşı tarafı kıskanmıyorsa yeterince sevmiyor diyebiliriz. Onlar için güven ve sevgi çok önemli olduğu için sürekli kıskançlık duygusu beslerler.

Aslan Burcu : Şımarıklığı ve ön planda tutulmayı seven bu burç, eğer ön planlıktan geri düştüyse hemen bu durumu kıskanır ve buna sebep olanlara yapmadığını bırakmaz. Söylemediği ve yapmadığı şey kalmaz.

Başak Burcu : Sakin bir şekilde kıskançlıktan uzak durmaya çalışsa da bir Başak eğer seviyorsa bu duygunun önüne geçmesi oldukça zordur. Kendini sakin tutmaya çalışır fakat başaramaz.

Terazi Burcu : İlişki ve olaylardaki kıskançlığını belli etmeyen bu burcun kıskançlık duyması oldukça tehlikelidir. Çünkü kıskançlık duyduktan sonra bu duygu kin duygusuna dönebilir.

Akrep Burcu : Her şeyi ben bilirim - her şeyi ben yaparım durumunda olan bur burç her konuda kıskançtır. O yüzden bu özellik onun belki de en negatif özelliğidir.

Yay Burcu : Genelde kıskanç değillerdir. Kıskançlıklarını olursa da bir şekilde gizlerler. Ama ilişkilerinde az da olsa bu duygularını ortaya çıkarırlar.

Oğlak Burcu : Boğa burcu gibi mantıklı davranan kategorisinde olan Oğlak, bu durumda bile mantık çerçevesinde kıskançlığını öyle bir saklar ki ama eğer ortaya çıkartırsa da ondan çok korkulmalıdır.

Kova Burcu : Diğer burçlara göre az kıskanç olan bu burç ayrıca bu duyguyu yoğun bir şekilde yaşayan kişileri de anlamamaktadır. Eğer Kova ile beraber olmak istiyorsanız kıskançlığınız olmamalıdır.

Balık Burcu : Bu burç " Ben kıskanabilirim ama sen asla kıskanamazsın " diyen burçtur. Mantığı tamamen budur.

❗ Ayrıca " Burçlar Sinirlenince Nasıl Olur " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder