Killing Eve : 2018 Yılının En Çok İzlenen Dizisi

Killing Eve : 2018 Yılının En Çok İzlenen Dizisi
Killing Eve : 2018 Yılının En Çok İzlenen Dizisi

Killing Eve dizisi hakkında bilgi - konusu - yorumlanması - analizi ve oyuncuları hakkında sizi aydınlatırken bol - bol " Killing Eve - Polastri - Villanelle " hakkında konuşacağız. Bu dizi 2018 yılının en çok izlenen dizilerinin en zirvesinde bulunuyor ve Luke Jennings'in kitaplarından uyarlanarak bizlere sunulmuş.

Killing Eve Oyuncuları

Killing Eve Oyuncuları
Killing Eve Oyuncuları

- Sansra Oh [ Eve Polastri ] : Psikopatça cinayet işleyen zanlıları araştırmayı çok seven Eve kendi halinde bir dedektiftir. Ayrıca en güzel özelliği hiç yalan söyleyememesidir. İşinde oldukça başarılı olan Eve'nin oldukça da yumuşak bir kalbi vardır.

- Jodie Comer [ Villanelle ] : Dizinin hatta 2018 yılının psikopatı diyebiliriz. İyi iş ve güzel oyunculuk onu tam anlamıyla karşılıyor. Akli dengesi bozuk olan Villanelle aslında belli bir döneme kadar gayet başarılı - mutlu bir öğrencilik yılı geçirirken Anna ile karşılaşması onda bir şeyler tetikliyor.

- Kim Bodnia [ Konstantin ] : Villanelle'yi yönlendiren ona kimi nerede - nasıl öldüreceğini söyleyen kişi. Ayrıca devlette de önemli bir konuma sahip ama tipi onu her koşulda ele veriyor.

- Owen McDonnell [ Niko ] : Eve'nin kocası olan Niko ayrıca öğretmendir. Eşinin mesleğine saygı duyan Niko, Eve'nin en büyük destekçisidir.

Killing Eve Konusu

Killing Eve Konusu
Killing Eve Konusu

Seri katil olan Villanelle, Konstantin'in aracılığıyla çeşitli ülkelerde kritik insanları değişik bir şekilde katlediyor. Eve ise sıradan bir polis memuru iken bir gün Villanelle'nin mağdurlarından birinin olayını çözmeye dahil oluyor ve her şey orada başlıyor. Eve ve Villanelle için kedi - köpek deyimini oldukça sık kullanıyorlar, bence de o şekilde diyebilirim. Bu diziyi bir günde bitirdim çok güzel ve 8 bölümden oluşuyor. Cidden aldığı puanı ya da her şeyi hak ediyor. Dizideki şarkılarda oldukça güzel. Ayrıntılara girmek istemiyorum çünkü bunları siz kendiniz keşfedin bence. Kesinlikle izleyin 👍

❗ Ayrıca " Good Girls Nasıl Bir Dizi " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

1 yorum

  1. Killimg Eye ile Bodyguard arasında kaldım. Yakında birine başlamak istiyorum :)

    YanıtlaSil