Narcos Mexico : En İyi Narcos Sezonu mu ?

Narcos Mexico Konusu
Narcos Mexico Konusu

Narcos Mexico konusu - Narcos Mexico oyuncuları - Narcos Mexico Isabella -Kiki. Narcos Mexico en iyi Narcos sezonu olabilir mi ? Bence olabilir ama 2. sezonla kapışır aslında. Narcos'u 3 sezondur Kolombiya'da görürken bu sezon Meksika'da görüyoruz. Hatta geçtiğimiz yılın yaz aylarında bir Narcos senaristinin Meksika'da dizi için kurgu ve yer ararken öldürüldüğünü biliyor muydunuz ? İşte bu Kolombiya - Meksika gibi yerler gerçekten çok tehlikeli yerler. Neyse konumuza geri dönmek istersek bir kere Narcos introsunu eminim izleyenler olarak çok seviyoruzdur.

Narcos İntrosu



Narcos Mexico, orijinal Netflix dizilerinden biri ve 10 bölümden oluşuyor. Bu yazımda spoiler içerebilir o yüzden onu göze alarak okuyun ama çok spoiler de vermeyeceğim. Bu sezon o kadar çok oyuncu var ki hepsi de kritik noktalarda o yüzen ben siz konuyu birazda olsa anlayın diye size birkaç oyuncudan bahsedeceğim :

Narcos Mexico Konusu
Narcos Mexico Konusu

- Diego Luna [ Miguel Angel Felix ] : Eski polis olan Felix, Guadalajara' da kuracağı kartellerin başına geçmek için uğraşıyor.

- Michael Pena [ Kiki Camarena ] : Kaliforniya'dan Guadalajara'ya gelen Kiki DEA ajanıdır ve kartellerin peşindedir. Ennn sevilen karakter ve Kiki deyince hala içim gidip - üzülüyorum..

- Alyssa Diaz [ Mika Camarena ] : Kiki'nin eşi. Ya güleceksiniz ama bu karakterin en dikkat çekici özelliği Kiki'ye hiç trip atmaması ya 😂 Kiki eve gelmiyor mesela kadında tık yok ya 😂

- Fernanda [ Urrejole ] : Felix'in eşi ve asla ama asla Felix'in bu kadar büyük işlere karışmasını istemiyor.

- Terasa Ruiz [ Isabella ] : Kritik yerlerde kritik insanları tanıyan kişi.

- Joaquin Cosio [ Don Neto ] : Dizinin sevilen ve klas bulunan karakteri bence. İleri görüşlü de diyebiliriz.

-Tenoch Huerta [ Rafael ] : Felix'in her şeyi batıran - hiçbir şey bilmeyen - dengesiz kardeşi.

Narcos Mexico Konusu
Narcos Mexico Konusu

Felix, Guadalajara'ya yerleşip, birçok karteli bir araya getirerek kendine imparatorluk kurmaya çalışan ve oldukça da zeki birisi. Dizinin diğer zekisi ise kesinlikle Kiki ve oda Kaliforniya'dan Guadalajara'ya gelen DEA ajanı. Guadalajara'da kardeşi ile yeni bir bitki ticaretine başlayan Felix'in peşine DEA ajanları ve en önemlisi Kiki düşüyor. Dizinin konusu bilindik kaçıp - kovalama ama bu sezon bize 5. bölüm 41. dakika da Escobar süprizi geliyor. Dizi ise git - gide efsaneleşiyor. En favori bölümüm ise 8. bölüm diyebilirim. Ama inanın kim komutan o sürekli karışıyor beynimde. Neyse bence bu diziyi kesinlikle izleyin..💛

❗ Ayrıca " Killing Eve : 2018 Yılının En Çok İzlenen Dizisi " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder