Burçların En Büyük Korkuları Nelerdir ?

Burçların En Büyük Korkuları Nelerdir
Burçların En Büyük Korkuları Nelerdir

Burçların korkuları - burçların korkutucu özellikleri - burçlar korku filmlerinde kim olurdu - aslan burcunun korkuları - burçların en büyük korkuları nelerdir - akrep burcunun korkutucu özellikleri - yay burcu korku - korkutucu burç çizimleri - burçlar nasıl korku filmi izler - ikizler burcunun korkuları - oğlak burcunun korkuları.

Oğlak Burcu : Hedeflerine ulaşamamak. Etkilemek istedikleri insanlar önünde utandırılmak. Etkili bir insan olamamak.

Kova Burcu : Özel ve özgür hissetmedikleri durumlar içine düşmek. Reddedilmek veya yerine başkasının konulması. Önemsiz hissetmek. Herkes gibi görünmek.

Balık Burcu : Reddedilmek. Hiç Sevilmemek veya yalnız kalmak. Sevdiklerine yardım edememek.

Terazi Burcu : Yalnız ölmek. En önemsedikleri tarafından önemsenmemek. Hayatlarının dengesiz olması ve buna hiçbir şey yapamamak.

Akrep Burcu : İnsanların onların ne kadar hassas olduğunu öğrenmemesi. Sevdiklerinin ihaneti. Gerçeği görememek.

Yay Burcu : Özgürlüklerini kısıtlayacak bir bağlılık. Canlarını tekrar yakacak birini affetmek. Hedeflerine ulaşmasının engellenmesi.

Yengeç Burcu : Değer verdikleri insanı kaybetmek. Yardım ettikleri insanın onlardan yararlanması. Sevilmiyor veya yalnız hissetmek.

Aslan Burcu : İnsanlar önünde utandırılmak. Aldatılmak, sevgilisini hiç umursamasa bile.

Başak Burcu : Yakın birisinin hayatlarından çok çabuk çıkması. Sevdikleri kişi için önemsiz hissetmek. Eksiklerini giderememek.

Koç Burcu : Sıkışmış ve sınırlandırılmış olmak. Kusurlarının insanların önünde yüzüne vurulması. Önemsiz hissetmek.

Boğa Burcu : Sevdiğinden az sevilmek. Rahat bir hayat yaşamak için gerekli finansal duruma sahip olamamak. Planlarında beklenmedik değişiklikler.

İkizler Burcu : Kafeste hissetmek, özgürlüklerini kaybetmek. Aktif olamamak. Onları tamamlayacağını düşündükleri insanı bulamamak.

❗ Ayrıca " Burçlara En Güzel Tavsiyeler " yazımı da okuyabilirsiniz.



Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder