You Dizisi : Beck Öldü Mü ?

You Dizisi : Beck Öldü Mü
You Dizisi : Beck Öldü Mü

Şu aralar herkesin gündeminde olan You dizisi hakkında bilgi - yorumlarım - oyuncuları - konusu ve 2. sezon ne zaman bunlardan biraz bahsedelim. Beck öldü mü derseniz de bence öldü çünkü 2. sezonun başrolünde Tepedeki Ev'deki Nell'i göreceğiz. Croline Kepnes'in en çok satan kitaplarından biri olan " You ", Greg Berlanti ve Sera Gamble tarafından ekranlara uyarlanmıştır. İlk sezonu 10 bölümden oluşmaktadır. Bir bölümün uzunluğu ise 45 - 48 dakika arasında değişmektedir. Ayrıca dizinin 2. sezonu ise " Hidden Bodies " kitabından uyarlanacak-mış.

- Sonuçta insanlar tam bir hayal kırıklığı değil mi ?

You Dizisi Oyuncuları

You Dizisi Joe
You Dizisi Joe

Penn Badgley [ Joe Goldberg ] : Kitapçı olan Joe, oldukça yalnız takılan daha doğrusu arkadaşı olmayan birisi. En yakın arkadaşı kim diye sorarsanız buna karşı komşunun 11 - 12 yaşlarındaki oğlu diyebiliriz. İnsanları gözlemlemeyi seven bir o kadarda gizemli ve zeki bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

- Genellikle hayattaki en değerli şeyler en acizleridir.

You Dizisi Beck
You Dizisi Beck

Elizabeth Lail [ Guinevere Beck ] : Üniversitede asisten olan Beck'in tek hayali yazar olmak. Ayrıca Beck geliri olmamasına rağmen tanınmış ve paralı arkadaşlarla takılmayı seven ve bir o kadarda hayatını sosyal medyada yani her yaptığı şeyi paylaşan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

- Kendi içine istediğin kadar yolculuk et, kapıyı açamazsın.

You Dizisinin Konusu

You Dizisi Konusu
You Dizisi Konusu

Joe'nin işlettiği kitapçıya uğrayan Beck, onun oldukça dikkatini çekmeyi başarmıştır. Daha sonra ikili arasında yakınlaşma daha doğrusu Joe'nin kurduğu oyunlar sayesinde olmuştur. Joe çok takıntılı ve psikopat bir aşık olduğu için Beck'in çevresine bakalım neler yapıcak ?

- Doğru şarkıyı bulunca çabalaman bile gerekmiyor.

→ Dizi Joe'nin iç sesinden anlatılıyor ve bu bize efsaneleşen Dexter'ı anımsatıyor.

→ Dizinin müzikleri oldukça güzel [ Bunu yakın zamanda paylaşacağım ]

→ Joe psikopat mı aşık mı orası, herkesi 2'ye bölmüş durumda.

→ Benim IMDB Puanım : 8.4

- Aşk yeterince güçlü bir kelime değil.
❗ Ayrıca " Bozkır Dizisi : Son Zamaların En İyisi " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder