Bozkır Dizisi : Son Zamanların En İyisi

Bozkır Dizisi : Son Zamanların En İyisi

BluTv' de yayınlanan Bozkır dizisi nerede geçiyor - Bozkır dizisi konusu - oyuncuları - Bozkır dizisi hangi şehirde çekiliyor ve Bozkır dizisi hakkında bilgi. Şahsiyet dizisinden sonra izlediğim ve müptelası olduğum bir dizi olan Bozkır dizisinin öncelikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Özellikle Türk dizi sektörüne gerçekten katkı olduğunu düşünüyorum. Bozkır dizisi, BluTV'de 10 bölüm olarak yayınlanacak bir dizi ve şu ana kadar 4 bölümü yayınlandı. 

Bozkır Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Bozkır Dizisi Oyuncuları ve Konusu
Bozkır Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Yiğit Özşener [ Seyfi Amir ] : Dizinin konu aldığı yerdeki bir amir ve pek konuşmayı sevmeyen biri. Ayrıca evli ve karısıyla arası açık. İşinde oldukça uzman olduğunu ve işini severek yaptığını bizlere gösteriyor.

Ekin Koç [ Nuri Pamir ] : Çaylak bir amir olarak düşünsek de aslında öyle olmayan her olayın üzerine giden birazda meraklı bir polis.

Dizide araba plakaları 88 numarasıyla ifade ediliyor. Buda dizinin bize nerede çekildiğini gizli tutulmasını ve büyüsünün bozulmasını önlemek istediğini gösteriyor. Dizide Tayfun adında bir çocuk ölü bulunuyor ve Seyfi ve Nuri olay yerine gidiyorlar. Gittiklerinde çevrenin şüphesiz olarak suçlunun bir Suriyeli olduğunu söylemesiyle her şey körükleniyor. Fakat olaylar göründüğü gibi değildir. Dizi gerçekten çok güzel. En güzel yanı içten ve gerçek gelmesi yani diğer bir deyişle sanki bizden bir şeyi anlatıyormuş gibi hissettiriyor. İzlemenizi ciddi oranda tavsiye ederim. IMDB Puanım: 9.2

❗Ayrıca " Şahsiyet Dizisi Hakkında Merak Edilenler " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder