Hangi Ruh Halinde Hangi Renk Giyilmeli ?

Hangi Ruh Halinde Hangi Renk Giyilmeli
Hangi Ruh Halinde Hangi Renk Giyilmeli

Ruh hali renkleri - ruh hali yüzüğü renk anlamları - ruh hali renklerin anlamı - ruh hali ve renkler - gri renk ruh hali - mor renk ruh hali - mavi renk ruh hali - pembe renk ruh hali - sarı renk ruh hali - turuncu renk ruh hali - yeşil renk ruh hali. Aslında genel olarak renklerin insanlar için ne ifade ettiğini bilsek, hepimiz için çok faydalı olur.. Mesela bir iş görüşmesine pespembe ya da mosmor gidilmez sanırım demi ? Bende hangi ruh halinde ne renk giymeliyiz gibi bir içerik derledim.. Okuyarak belki birazcık aydınlanabilirsiniz.

- 🍒 Yorgun hissediyorsanız kırmızı giyebilirsiniz. Kırmızı çok dinamik - heyecanlı - cesur bir renktir. Enerjinizi artırır.

- 💙 Endişeli hissediyorsanız mavi giyebilirsiniz. Mavi çok klas ve ciddi bir renk ama aynı zamanda sakin ve huzurlu hissedebilirsiniz.

- 🌴 Kızgın hissediyorsanız yeşil giyebilirsiniz. Yeşil, vücudunuzun soğumasına yardımcı olabilecek doğa ve tazelik yansıtır.

- 🍋 Bunalımda hissediyorsanız sarı giyebilirsiniz. Sarı psikolojik bir uyarıcıdır ve doğal olarak mutlu ve keyifli hissetmenizi sağlar.

- 💛 Yaşlı hissediyorsanız turuncu giyebilirsiniz. Turuncu eğlenceli ve modern bir renk, size cesaret - canlılık ve genç bir tutum verecek.

- 💜 Eğer kendini kaybediyorsan mor giy. Mor çok ruhani bir renktir. Bilgelik yansıtır.

- ❤ Görünmez hissediyorsan, siyah giyebilirsin. Siyah çok çarpıcı olmasa bile, çok prestijli ve değerli bir renktir.

- 🐇 Karmakarışık bir ruh halindeyseniz , beyaz giyebilirsiniz. Beyaz masum - saf ve temiz bir renktir.

- 🎀 Eğer eğleniyorsanız pembe giyebilirsiniz. Pembe çok narin - romantik bir renk ama aynı zamanda eğlenceli hissettirebilir.

❗ Ayrıca " Fazla Bilinmeyen İngilizce Kelimeler ve Anlamları " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder