Erkek Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri

Erkek Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri
Erkek Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri

Burçlar dost uyumu - burçların dost uyumu - oğlak burcu arkadaşlık - başak burcu arkadaşlığı - yengeç burcu arkadaşlığı - boğa burcu arkadaşlık uyumu - akrep burcu arkadaşlığı - burçların dost ve düşmanları - burç uyumu arkadaşlık testi - burçların dost burçları

Koç Burcu : Suç bile işleyeceğin erkeklerdir. Ne olursa olsun yanında olur. Her konuda sevgilisini destekler. Koç erkeğin en sıkıcı şeyleri bile eğlenceli hale getirir.

Boğa Burcu : Sevgilisini güldürmek için her şeyi yapar. Şaka yapar, aptalca dans eder ama seni güldürür.

İkizler Burcu : İlişkiniz nasıl biterse bitsin, buna değmiş olacaktır. İkizler erkeği sevgilisini yeni yerlere götürür ve ona yeni şeyler öğretir.

Aslan Burcu : İyi gözlemcidir. Sen bir şey söylemesen de o bir şeylerin yanlış gittiğini anlar. Aslan erkeği bazen soğuk gözükse de her zaman önemser.

Başak Burcu : Söylediklerinden çok yaptıklarıyla etkiler. Başak erkeği seni ilgiye boğar bunu ama kendi tarzında yapar.

Terazi Burcu : Seni küçük  hediyelerle şaşırtacaktır. Daima seni mutlu ve rahat hissettirmeye çalışır. Terazi erkeği zor zamanında yanında olur.

Yay Burcu : Yay erkeği sana dünyadaki en güzel kız gibi hissettirir. İltifat etmesini bilir ve asla sıkmaz. Seninle ilgili en sevdiğin çiçek gibi küçük şeyleri hatırlar.

Oğlak Burcu : Oğlak erkeğine karşı sabırlı olmalısın çünkü çok zor açılır ama aşkı ömürlüktür. Daima sana destek verir ve seni çok sever. Seni güldürmeyi sever.

Kova Burcu : Kova erkeğinden her zaman yeni bir şey öğrenirsin. Seni sürekli yeni yerlere götürür ve komik hikayeler anlatır.

Yengeç Burcu : Gerçekten romantik bir erkek istiyorsan Yengeç erkeği tam aradığın. Seninle ilgili her şeyi hatırlar.Sen bakmazken güzel fotoğraflar çeker.

Akrep Burcu : Oldukça konuşkandır. Akrep erkeği gerçekten severse senin düşüncelerini bilmek ister ve her konuyu seninle konuşur.

Balık Burcu : Balık erkeği iyi bir takım arkadaşı gibidir. Seninle ilişkiye başladıklarında ona güvenebileceğini, senin aynı kişiden nefret edeceğini bilir.

❗ Ayrıca Kız Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder