Kız Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri

Kız Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri
Kız Arkadaş Olarak Burçların Özellikleri

Arkadaş burçlar - arkadaş burç uyumları - arkadaş burç uyumu - arkadaş burç uyumu testi - burçların arkadaş uyumu - burçların arkadaş uyumları - arkadaş grubunda burçlar - arkadaş olarak burç uyumu - arkadaş canlısı burç - arkadaş ortamında burçlar - arkadaşlar arası burç uyumu

Koç Burcu : Bütün dünya size karşı da olsa eğer bir Koç burcu kadını sizi severse sizi korur ve sizin için gerekirse kavga eder. Her zaman ve ne olursa olsun yanınızda olur, sizi destekler.

Boğa Burcu : Aklı başındadır. Sizin daha iyi bir insan olmanızı sağlar ve sizin bundan haberiniz bile olmaz. Boğa kadını son derece sevecendir.

İkizler Burcu : İkizler kadını sürprizlerle doludur. Eğer ikizler bir sevgiliniz varsa asla sıkılmazsınız. Sizi yeni yerlere götürürler, yeni şeyler anlatırlar ve sizinle dedikodu yaparlar.

Aslan Burcu : Aslan kadınıyla olan bir ilişki asla sıkıcı olmaz. Sevgiliniz olduğu gibi en iyi arkadaşınız da olurlar. Onlarla olan buluşmalarınız her zaman eğlenceli olur.

Başak Burcu : Başak kadını çok tatlı olur. En önemlisi birisiyle konuşmaya ihtiyaç duyduğunuzda yanınızdadır. Onun sizi yargılamadan destekleyeceğini bilirsiniz.

Terazi Burcu : Terazi kadını sizi her zaman güzel gözükmek ister. Sizin mutluluğunuz için ellerinden geleni yaparlar. Nazlı olurlar.

Yay Burcu : Yay kadını kahvenizi nasıl içtiğinizden sizi nelerin mutlu ettiği gibi her detayı hatırlar. Onunla paylaştığınız hiçbir şeyi başkasından duyamazsınız.

Oğlak Burcu : Oğlak kadını kendini ağlar. Duygularını çok zor dışa vururlar ama bir kez duygularını gösterdiler mi çok tatlı olurlar.

Kova Burcu : Kova kadınıyla ilişkinizde bir gün bile çöpe gitmez. Her gün eğlenceli şeyler yapmaya çalışırlar.

Yengeç Burcu : Gününüzün nasıl geçtiğini sorar ve sizinle alakalı küçük detayları hatırlar. Sizi ilgiye boğar. Anne gibi koruyucu olur.

Akrep Burcu : Aşkla doludur. Harika dinleyicilerdir. Sizi dinler ve tavsiye verirler. her zaman güvenilirdir.

Balık Burcu : Sizi kral gibi hissettirir çünkü balık kadını için sevgilisi bir numaradır. Her işinizi de veya hedefinizde sizi destekler. Biriyle konuşmanız gerekirse hazırlar.

❗ Ayrıca Burçların En Büyük Korkuları Nelerdir " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder