Baby Dizisi : Bitti Mi ?

Baby Dizisi : Bitti Mi
Baby Dizisi : Bitti Mi 

İtalyan dizisi olan Baby'i, gençlik dizisi olarak izlemeyen yoktur. O zaman izleyenler - izlemeyenler için topluca " Baby dizisi oyuncuları - hangi dil - şarkıları - konusu - yorum ve analiz - baby dizisi bitti mi - baby benzeri diziler - baby dizisi chiara - baby dizisi gerçek mi " bu sorgulara cevap bulmaya çalışalım. Baby dizisi Netflix'in ilk İtalyanca dizisi olan 1 sezon 6 bölüm olarak yayınlanan dizisidir.

- " Telefon 6. parmağımız olmuş artık. Onsuz bir hayat düşünülemez. "

Dizi Bölüm Adları :

1. Bölüm : Süper Güçler
2. Bölüm : Kukla
3. Bölüm : #Friendzone
4. Bölüm : Emma
5. Bölüm : Son Şans
6. Bölüm : #AŞK

Baby Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Baby Dizisi : Bitti Mi
Baby Dizisi : Bitti Mi 

İtalya'nın başkenti Roma'daki bir özel okuldaki 16 yaşlarındaki gençleri konu alan dizide 2 karakter öne çıkıyor :

1 ) Benedetta Porcaroli [ Chiara ] : Dizinin açılışında sesini duyduğumuz genç kız, dizinin resmen merkezinde diyebiliriz. Annesi ve babasının arasındaki aşk kavramı tamamen biten ve babasının başka kadınla ilişkisi olması onu tüketmektedir. En yakın arkadaşı Camilla.'nın kardeşi ile sadece sekse dayalı ilişkisi bulunan Chiara, aynı zamanda okula yeni gelen Damiano'ya aşık olmuştur. Yeni tanışacağı ve yakınlaşacağı Ludavica ise onun hayatını resmen değiştirecektir.

- " Herkesin evinde yanan bir ışık vardır ama komşunun ışığı daha parlak gözükür. "
2 ) Alice Pagani [ Ludovica ] : Dizinin 2. merkezinde yer alan  Ludovica, okulda hoşlandığı çocuk ile videoları düşmesiyle okulda iyice damga yemiş durumda. Ayrıca annesi ile babasının boşanmış olması ise oldukça maddi sıkıntı çektirmektedir. Chiara ile yakınlaşan Ludovica'yı bakalım ne gibi entrikalar bekliyor.

- " Yasak olan daima daha tatlıdır. "
Dizi eğlenceli ama çıtayı izlerken fazla yukarı çıkarmayın yani bir Gossip Girl sayılmaz. Türkler açısında biraz ahlaki açısından farklı algılanabilir.

❗ Ayrıca Russian Doll Dizisi : İncelemesi ve Yorumu " yazımı da okuyabilirsiniz.



Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder