Burçları Nasıl Tavlarsınız ?

Burçları Nasıl Tavlarsınız
Burçları Nasıl Tavlarsınız

Burçlar tavlama - aslan burcu tavlamanın yolları - akrep burcu tavlamanın yolları - aslan burcu tavlama - yay burcu tavlamanın yolları - yay burcu tavlama - ikizler burcu tavlamanın yolları - oğlak burcu tavlama - koç burcu tavlama yolları.

Koç Burcu : Çekingen olma. Onu öv ama samimiyetsiz olma. Fiziklerini öv ama zekalarını da öv. Güncel konulardan sohbet aç.

Boğa Burcu : Sabırlı ol. Onu tanımak için zaman harca. Onu güldür. Zamanı geldiğinde ilk adımı at. Ona yemek ısmarlayarak kalbini çalabilirsin

İkizler Burcu : Güncel olaylar hakkında bilgili olduğunu göster ama asla bir ikizleri geçmeye çalışma. Zeki bir eş ister ama ondan daha zekisini değil.

Aslan Burcu : Övgüleri diz, şımart. Ona olan hayranlığını göster. Yapabileceğin en iyi şey egosunu okşamak.

Başak Burcu : Zekanı ve bilginliğini ön plana çıkar çünkü bu burç en çok bunları sever. Boş konuşma.

Terazi Burcu : Büyük büyük övgüleri dizin. Terazi övülmeye bayılır. Konuşmayı akışına bırakın. Terazi konuşmakta iyidir ve tartışmalara da bayılır .

Yay Burcu : İşi, arkadaşlar, son kitap ve filmler hakkındaki görüşleri ve benzerlerini sor ama bunu özellerine girmeden yap. Aşırı dürüstlüklerine şaşırma.

Oğlak Burcu : Konuşmada kontrolü eline alıp eğlenceli olmaktan çekinme. Ona duygularını açması için baskı yapma ya da özeline girmeye çalışma. İlgi çekici ve entelektüel olarak doyurucu olduğunu göster.

Kova Burcu : Onla önemli ya da en azından ilgi çekici şeyler konuş. Önemli konular hakkında konuşmayı ve tartışmayı severler.

Yengeç Burcu : Çok zorlama ve duygularıyla oynama. Ona karşı duygularında net ol ve onu ne kadar beğendiğini ona göster. Yumuşak tarafını ona göster.

Akrep Burcu : Onu bütün dikkatinle dinle. Samimi ol. İlgi çekici olduğunu ve birçok alana ilgi duyduğunu göster. Komik ve ilginç hikayeler severler.

Balık Burcu : Sanat ve kitaplar hakkında konuşmayı sever ama mistik olaylar konuşmaya bayılır. Ona sorunlarını açıp tavsiye istemekten çekinme.

❗ Ayrıca Burçların Mutsuz Olma Nedenleri " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder