Burçların Arkadaşlıkları Nasıl Olur ?

Burçların Arkadaşlıkları Nasıl Olur
Burçların Arkadaşlıkları Nasıl Olur 

Hangi burç nasıl bir arkadaşlık içerisinde olur - Burçlar ve arkadaşlık ilişkileri - Burçlardan hangisi daha samimi arkadaş - en sevilen burç hangisi - en arkadaş canlısı burçlar

Koç Burcu : İyi arkadaştır. Umursar ve korur. Özünden gelen optimislik ile gaz verir. Zıtlaşırsa çocuklaşabilir. İşler istediği gibi olmazsa kavga çıkartabilir.

Boğa Burcu : Harika bir arkadaştır. Boğa belirli sayıda yakın arkadaşa sahiptir ve onlara için her şeyi yapar. Onları korur ve ailesindenmiş gibi davranır. Son derece sadık ve güvenilir arkadaştır.

İkizler Burcu : Eğlenceli arkadaştır. Tanıştığı her insanı önce sever daha sonra sevmeyebilir. Çok sosyal olarak bilinse de kendine vakit ayırmayı da sever.,

Aslan Burcu : İnsanlar Aslan'ın hayata olan aşkına hayrandır. Arkadaşlarına çok iyi davranır ve onların morlarını yükseltir. Aslan çok sosyaldir ama bu onlar uğraştığı için değil enerjilerinden olan bir şeydir.

Başak Burcu : İnsanlar Başak:'ın arkadaşlığını sever çünkü net fikirlidir ve sorunları mantıklı bir şekilde çözebilir. Sadık, gerçekçi ve azimlidir. Kendi kafalarının içinde yaşadıkları için bazıları onu soğuk bulabilir.

Terazi Burcu : Terazi heyecan sever. İnsanlarla anlaşmak konusunda harikadır. Romantik ilişkiler, aile ve arkadaşlık için uzmanlar diyebiliriz.

Yay Burcu : Maceracı bir arkadaştır. Yeni arkadaşlar edinmeye bayılırlar. Ama daima kendi yakın arkadaşları vardır ve onları hep korur.

Oğlak Burcu : Oğlak her zaman size yardımcı olabilecek güçlü bir arkadaştır. Oldukça sempatik - önemseyen ve yardımsever biridir. Sağlam bir planla arkadaşını doğru yola sokar.

Kova Burcu : Soğuk, duygusuz dış görüntüsünün altında kibar, yumuşak kalpli, yardımsever bir arkadaş yatar. İnsanları mutlu etmeyi ve güldürmeyi sever.

Yengeç Burcu : Onları destekleyen ve değerini bilen insanlara oldukça sadık kalır. Zodyak'ın bakıcısıdır, bir insana olabildiğince uzun süre bakar ve şımartır.

Akrep Burcu : Akrepler kıskanç doğalarıyla ünlüdür. Harika bir hafızaya sahiptir ve ömür boyu kin tutabilir. Diğer yandan onlara yapılan bir iyiliği de asla unutmazlar.

Balık Burcu : Bir arkadaşının problemini kendi problemi sayar ve onunla birlikte acı çeker. Kendisini güçlendirmesi için güçlü ve pozitif bir arkadaşa ihtiyaç duyar.

❗ Ayrıca Burçlara Hediye Önerileri " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder