After Life : Dillerden Düşmeyen Dizinin Konusu Ne ?

After Life : Dillerden Düşmeyen Dizinin Konusu Ne
After Life : Dillerden Düşmeyen Dizinin Konusu Ne

Şu anda herkesin ve özellikle sosyal medyanın dilinde olan After Life dizisinin konusu - oyuncuları - yorumlar - analiz - hakkında bilgi - benzeri diziler neler ? Komedyen aynı zamanda sivri dili ile de bilinen Ricky Gervais'i The Office dizisinden yakından tanıyoruz. Ricky Gervais, Netflix ile o kadar uyumlu bir diyalogu var ki hemen - hemen her yıl farklı konseptlerde onu görebiliyoruz. 
"İnsanoğlu bir vebadır. Hepimiz iğrenç, narsist, bencil parazitleriz ve biz olmasak dünya daha güzel olurdu. İntihar etmek herkesin ahlaki vazifesi olmalı."

Geçen günlerde stand-up gösterisi olan Humanity ile karşımıza çıkarken 8 Mart'ta karşımıza After Life dizisi ile çıktı. Dizinin hem yaratıcı hemde başrolü olan Ricky, eşini kaybettikten sonra hayatı ti'ye alan birisi olarak karşımıza çıkıyor. Ama öyle sıradan ve basit dalgalar değil kendini sürekli öldürmek istiyor. İş yerindeki arkadaşlarına ve babasına karşı tavırları ya da tanımadığı insanlara karşı tavırları oldukça itici oluyor.

" Günün birinde son yemeğini yiyip, son çiçeğini koklayıp, bir arkadaşına son kez sarılacaksın. Son kez olduğundan haberin olmayacak. O yüzden, sevdiğin her şeyi tutkuyla yapmalısın. Kalan yıllarının kıymetini bilmelisin, çünkü devamı yok. "

Dizi 1. sezon 6 bölüm olarak Netflix'te karşımıza çıkıyor. Ben aslında bu diziyi izleyeli çok oldu ama hayatım sadece " PembeYazılar " dan ibaret olmadığı için fırsat buldukça izlediğim dizileri yazmaya çalışıyorum. Bu diziyi bence Türkçe dublaj izleyin daha komik geliyor. Ayrıca Ricky Gervais'in replikleri de oldukça anlamlı, bir Pazar gününüzü ayırıp ya da yemek yerken izleyebilirsiniz çünkü bölümler yaklaşık 20 - 30 dakika arasında.

❗ Ayrıca Bataklık [ Quicksand ] Dizisi : Maja Suçlu mu Değil mi " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder