Burçlar Ne Kadar Sadakatli ?

Burçlar Ne Kadar Sadakatli
Burçlar Ne Kadar Sadakatli 

[ Burçların sadakat sıralaması - sadakatsiz burç - en sadakatli burç - burçlar ve sadakat ] Site içerisinde gereğinden fazla burç yazısı olmasına rağmen sizlerden gelen daha fazla burç yazısı isteğini kıramadık ve elimizden geldiğince sizlere burç yazıları sunmaya çalışacağız. İşte " Burçlar ve Sadakatler " :

Burçlar Ne Kadar Sadakatli




Koç Burcu : Bekarken çok flörtüz olan Koç burcu kalbinin sahibini bulduğunda sadece ama sadece sevdiğine odaklanır. Onu kendine bağlamak istiyorsan ilişkide eğlence ve heyecanı kaybetme.

Boğa Burcu : Boğa burcu kendini adar. Bazen bunun dozunu kaçırabilir özel kişi için. Yakın, dürüst ve sadık bir kişi arar. Çok sadık olduğu içinde aynı sadıklığı bekler. [ Ah ne kadar doğru.. ]

İkizler Burcu : İkizler sana olan ilgisini kaybettiyse hep aldatmaz ama başkalarıyla flört edebilir. Sana deli gibi aşık olsa bile gözlerinin ne olur ne olmaz diye başkalarını aradığını görebilirsin.

Aslan Burcu : Aslan uzun süreli yürütmekte zorlanır. Sürekli kendini değiştiren ve geliştiren Aslan burcunun zamanla ilişkiye yaklaşımı da değişebilir.

Başak Burcu : Başak Burcu başkasına aşık olabileceğinden çok daha fazla kendisine aşıktır. Bazen başkasının duygularını düşünmeden hareket edebilir.

Terazi Burcu : Bir Terazi'nin partneri hakkında fikirleri sürekli değişir tıpkı her yerde olduğu gibi. Seni sever sonra senden ayrılmak ister daha sonra da seninle olmak ister.

Yay Burcu : Ne istediğini bilmez. Onun hayat tarzını ayak uydurabilecek biri lazımdır ona. Her ne kadar uzun süreli ilişki sevse de bir kişiye bağlı kalmaz.

Oğlak Burcu : Yengeç burcu için geçerli olan her şey bu burç içinde geçerlidir.

Kova Burcu : Söz konusu ilişkiler olduğundan belki de en güvenilmeyecek burç. Her ne kadar tatlı olsa da kafa karıştırıcı ve kararsızdır.

Yengeç Burcu : İlişkiler hakkında her şeyi ciddiye alır ve aldatacak olsa bile bunun üstüne iki kez düşünür. Her zaman duygularını umursar ve bulursan ne kadar üzülebileceğini bilir.

Akrep Burcu : Sadıktır ama özgüven problemi vardır. Bu özelliği yüzünden herhangi bir ilişkiyi bile zorlaştırabilir. Zorlaşsa bile terk etmezler.

Balık Burcu : Her zaman güvenebileceği birini bulmaya çok önem verir ve uğruna savaşmadan ilişkiyi bitirmez.

❗ Ayrıca " Burçları Sinir Bozucu Olaylarla Anlatmak İstersek Bu Ne Olurdu " yazımı da okuyabilirsiniiz.

Kendi evrenini yaşayan bir mühendis.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder