The Walking Dead : Uzun Soluklu Dizi Arayışında Olanlara Kesinlikle Önerilir

The Walking Dead : Uzun Soluklu Dizi Arayışında Olanlara kesinlikle Önerilir


[ The Walking Dead Abraham - Andrea - bitti mi - bölüm sayısı - başladı mı ] Biraz önce " The Walking Dead " dizisini bitirmiş bulunmaktayım o yüzden biraz kırgınım çünkü bu diziye hep " Bu diziye hiç sıcak bakamıyorum ya " derken şu an iyiki başlamışım diyorum.

-Her zaman umut vardır. Belki sende yok, belki burada yok ama birilerinde, bir yerde mutlaka var.


Ramazan ayımı bu diziyle geçirdim diyebilirim arkadaşlar ve sizinde izlemenizi öneriyorum dizide " Dexter - Prison Break - Breaking Bad " havası var. Yani şu sıralar izlediğimiz diziler gibi çerezlik durmuyor.

- Eski hayatımız yok olmuş olabilir. Ama insanlığımızı kaybetmek, bizim seçimimizdir.

The Walking Dead'ı ben Netflix'ten 8 sezon olarak izledim : 1. sezonu 6 bölümden - 2. sezonu 13 bölümden - 8. sezona kadar ise 16'şar bölümden oluşuyor yani toplamda 57 bölümü yemiş durumundayım 😂 9. sezonun tüm hakları BLUTV'de olduğundan oradan izleyebilirsiniz ya da torrent sitelere başvurabilirsiniz. Ben dizi - film - kitap işlerini çok sevdiğimden biriyle oturup boştan yere lak - lak yapmaktansa saatlerimi dizilere verebilirim arkadaşlar umarım sizde bana çekersiniz.

- Keşke her şeyin sonu iyi olacak diyebilseydim sana.. Olmayacak. Ama şu anı iyi kılabiliriz.

The Walking Dead Oyuncuları ve Konusu

The Walking Dead : Uzun Soluklu Dizi Arayışında Olanlara kesinlikle Önerilir
The Walking Dead : Uzun Soluklu Dizi Arayışında Olanlara kesinlikle Önerilir

Andrew Lincoln : Rick Grimes

Norman Reedus : Daryl

Lauren Cohan : Maggie

Danai Gurira : Michonne

Melissa McBride : Carol 

Chandler Riggs : Carl

Steven Yeun : Glenn

Rick ve Shane şef yardımcısı polisler iken bir gün bir çatışmada Rick vurulur ve hastaneye kaldırılır. Hastanede, insanların insanları öldürdüğünü ayrıyeten de zombilerin [ aylakların ] de insanları katlettiğini gören Shane, Rick'i hastane de bırakıp kaçar. Rick hayata tutunur ve her şey o anda başlar. İnsanların insanlarla ve zombilerle savaşını izleyeceğiniz bu diziyi tekrardan tekrardan öneriyorum zaten dizide en çok kullanılan kelime " again - again " idi. 

- HEPİMİZ RICK'İN ASKERLERİYİZ ✌






Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder