Burçların Bakışlarından Ne Anlamalıyız ?

Burçların Bakışlarından Ne Anlamalıyız
Burçların Bakışlarından Ne Anlamalıyız

[ Burçların bakışları - burçların evliliğe bakış açısı - burçların hayata bakış açısı - akrep burcu bakışları - aslan burcu bakışları - yay burcu bakışları ] " Sen konuşma gözlerin anlatsın ! " diyorsanız hangi burcun bakışlarından ne anlamalıyız bunu bilmekte fayda var diye düşündüm. Bakalım kimin bakışından cinayet işleyebilirmişiz..

Koç Burcu : Koç burcu gözlerinizin içine sanki sizi bir lokmada yutacakmış gibi bakar, son derece şiddetli. Onun önünde eriyebilirsin. Kalpte etki bırakacak gözleri vardır.

Boğa Burcu : Boğa burcu gözlerinizin içine baktığında onun sıcak ve büyük kalbini hissedersin. Seni bir saniyede cezbedebilir, anında aşık edebilir. Ona bakarken dikkatli ol.

İkizler Burcu : İkizler burcunun gözlerinde onun dünyasını ve meraklılığını görebilirsin. Seni dünyanın en özel insanı hissettirir. Tek bir bakışla istendiğini hissettirir ama bu gözlerin dikkatini çekmek zordur.

Aslan Burcu : Aslan burcunun gözlerine baktığında onun ne kadar akıllı olduğunu görebilirsin. Gözlerinden nasıl herkesi etkilemek istediğini ve aynı zamanda nasıl herkes düşündüğünü görebilirsin. Ne kadar da güzel gözler.

Başak Burcu : Başak burcunun gözlerinden seni nasıl analiz ettiğini anlayabilirsin. Bir bakışla seni dondurabilir de eritebilir de , bu tamamen o anki moduna bağlı.

Terazi Burcu : Terazi burcunun gözlerinden gerçekliği ve önemsemesini rahatlıkla okunur. Gözlerinden seni umursadığını anlarsın. Gözleri insana yuvasıymış hissi verir.

Yay Burcu : Gözlerine baktığında maceraya atılma isteğini ve arkadaş edinme isteğini görürsün. Gözleri koruyucu hissettirir.

Oğlak Burcu : Oğlak burcu gözlerinin içine baktığında dünyanı en şanslı insanı gibi hissedersin. Bakışları sanki onun önünde bütün çıplaklığınla duruyormuş gibi hissettirir.

Kova Burcu : Kova burcunun bakışları sanki aranızda bir duvar varmış gibi hissettirir, o kendi dünyasında yaşar ve sende ona ulaşmak için adeta çılgına dönersin ve daha fazla öğrenmek istersin. Kova burcunun bakışları kalpler kırar aşık eder.

Yengeç Burcu : Yengeç burcunun gözlerine baktığında onun kararlılığını ve sevecen doğasını hissedersin. Ne kadar da parlak ve cesur bir bakış. Gözlerinden bile ne kadar sade olduğunu görürsün.

Akrep Burcu : Akrep burcunun gözlerine ilk baktığında onun ne kadar kırılmaktan korktuğunu görebilirsin ancak zamanla içindeki çocuğu ve aşkı hissedersin ve asla yalnız hissetmezsin.

Balık Burcu : Balık burcu bakışlarıyla adeta hipnotize eder. Gözleriyle senin zihnini kontrol ediyor ve her an aşık olabilirmiş gibi hissedersin. Sevdiğini hissedersin.

❗ Ayrıca Burçlar Ayrıldıktan Sonrası Tepkileri " yazımı da okuyabilirsiniz.




Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder