Burçların İntikam Alma Yolları

Burçların İntikam Alma Yolları
Burçların İntikam Alma Yolları

[ Burçların intikam planları - şekilleri - alma yüzdeleri - alma yolları - nasıl intikam alır ] Bu yazımda her burcun nasıl intikam alma şeklinin ya da canınızı yakma tekniklerini bulabilirsiniz.

Koç Burcu : Gerçekten yanmış gibi, ihmal edilmiş, kullanılmış hissettirir. Cevap verilemeyecek ani ve önce hazırlanmış tartışmalarla yıldırır. Bütün çirkinlikleri hissettirir.

Boğa Burcu : Sinir bozucu ve bezdiricidir. Her şey çok rahat ve güvenilirken bir anda anlamsız ve yıkıma dönüşür.

İkizler Burcu : Kandırılmış gibi, uçurumdan düşer gibi hissettirir. Şok edici hakeret veya iddialara sinirlerinin sınırlarını zorlar.

Aslan Burcu : Aklına geleni söyler ve seni güçsüz bırakır. Yetersiz, kullanılmış, bir alet gibi hissettirir.Yumuşak karnını saldırır.

Başak Burcu : Kelimelerini özenle seçer. Seni utandırır ve yargılar. Söyledikleri yetmezse bunları yazarak da verebilir.

Terazi Burcu : Cevapsız sorular, kafa karışıklığı ve bir sonuç için istek. Bitip bitmediğini anlamadan acısını hissetmeye başlarsın.

Yay Burcu : Bir anda keskin bir bıçak gibi biter her şey. Geriye toparlanması gereken bir yığın olarak kalırsın.

Oğlak Burcu : Donmuş ve hissiz hissedersin. Duygusuzca saldırır ve senin duygularına zerre önem vermez. Kendini aptal gibi hissedersin.

Kova Burcu : Terk edilmiş ve sevilmemiş hissedersin. Anlaması zor ve çözüm üretilemezdir. Boş bir oda ve sert rüzgarlar.

Yengeç Burcu : Kalpte çıkan bir çıban gibi hissettirir. Kaybedersin ve hıncın hedefi olursun. Yengeç burcunun dilinden neler çıkacağı belli olmaz.

Akrep Burcu : Akıl oyunlarıyla saldırır ve sana güven soruları yaratır. Ciğerini yangın yerine çevirir.

Balık Burcu :  Kalp kırılması, yürekte kan veya morluklar.. Gerçekle hayal arasındaki bağı sorgulatır, psikoloji bozar.

❗ Ayrıca " Burçlar ve " Ama " ları " yazımı da okuyabilirsiniz.


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder