Dead To Me : 2 Kadının Entrikalarına Hazır Olun

Dead To Me : 2 Kadının Entrikalarına Hazır Olun
Dead To Me : 2 Kadının Entrikalarına Hazır Olun

[ Dead To Me konusu - oyuncuları - yorum - inceleme ] Dead To Me dizisi 3 Mayıs tarihinde Netflix'de 1 sezon 10 bölüm olmak üzere yayınlandı. Her bölümü yaklaşık 25-30 dakikadan oluşan dizinin yapımcılığını Liz Feldman üstleniyor. Liz Feldman'ın, 2 Broke Girls dizisinin de yapımcısı olduğunu söyleyebiliriz.

Dead To Me Bölüm Adları

1.Bölüm : Pilot Bölüm
2.Bölüm : Belki de Deliyim
3.Bölüm : Hepsi Benim Suçum
4.Bölüm : Geri Dönemem
5.Bölüm : Kaçamak
6.Bölüm : Aman Tanrım
7.Bölüm : Altından Kalkamıyorum
8.Bölüm : Beni Durdurmaya Çalış
9.Bölüm : Dürüst Olmalıyım
10.Bölüm : Gitmen Gerek

Dead To Me Oyuncuları

Dead To Me Jen
Dead To Me Jen

Christina Applegate [ Jen ] : Kocası vefat eden Jen, eşinin yasını tutmakla beraber hayatını mutsuzlukla geçiren bir dul kadındır. 2 çocuğa sahip ve emlakçılık işiyle ilgileniyor. Birazcık da olsa ben - ben odaklı birisi diyebiliriz.

Dead To Me Judy
Dead To Me Judy

Linda Cardellini [ Judy ] : Kendi çapında ressam olan Judy yaşlı bakım merkezinde sanat dersi veriyor. Özgür ruhlu - yardımsever - sevecen diyebiliriz kendisi hakkında. 

Dead To Me Konusu

Dead To Me Konusu

Dead To Me Konusu

Jen ve Judy, en yakınlarını kaybettikten sonra yaşadıkları travmaları anlatıp beraber üzüntülerini paylaştıkları bir topluluk olan yas grubunda tanışırlar. Jen eşinin öldüğünü Judy ise nişanlısını kaybettiğini söyler. Bu 2'li yaklaştıktan sonra Jen, Judy'nin nişanlısının ölmediğini öğrenir ve entrikalar orada başlar. Güzel bir dizi oturup 1 günde bitirebilirsiniz ben şahsen öyle yaptım. Keyif aldım IMDB puanı da baya yüksek. İzleyebilirsiniz👍


Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder