Burçların Başını Belaya Sokma Nedenleri

Burçların Başını Belaya Sokma Nedenleri
Burçların Başını Belaya Sokma Nedenleri 

[ En belalı burç - başı belada olan burç - burçların başını belaya sokma nedenleri ] Hangi özelliğinden dolayı burçlar başlarını belaya sokuyor gelin hep beraber bakalım :

Burçların Başını Belaya Sokma Nedenleri 



Koç Burcu : Çok pervasızsın. Aklına geleni üstüne düşünmeden söylediğin için kalp kırıyorsun. Seni seven insanları kendinden itiyorsun ve birde hafta sonu neden takılacak insan yok diye merak ediyorsun.

Boğa Burcu : Eski sevgililerin veya ilişki yaşamana çok az kalmış insanlar hakkında hayaller kuruyorsun. Halbuki onların artık senin dünyanda olmadığını kabullenmen lazım. Birisi eğer sana azıcık bile ilgi gösterse hemen bağlanıyorsun.

İkizler Burcu : Tutamayacağım sözler veriyorsun ve sonrasında sözlerini tutamadığın için kötü hissediyorsun. Karar verme aşaman o kadar uzuuun sürüyor ki diğer insanları karasızlığınla çıldırtıyorsun.

Aslan Burcu : Herkesin kendine has farklı görüşleri olduğunu kabullenmek yerine senin görüşüne katılmayan herkesle hemen tartışmaya giriyorsun. Yapıcı eleştirilerden öğrenip kendini geliştirmek yerine sana hatalı olduğunu söyleyen kişilerden nefret ediyorsun.

Başak Burcu : Ne zaman önemli bir şey olsa, olabilecek en kötü ihtimali düşünerek dışarı çıkmayı reddedip evde oturuyorsun. Dinlenip keyfine bakmak yerine boş zamanlarının hepsini çalışarak geçiriyorsun.

Terazi Burcu : Affedici olmaktansa senelerce kin tutuyorsun. Öyle ki bazen birini neden sevmediğini hatırlamasan bile ondan nefret etmeye devam ediyorsun. Birisi sana kaba davrandığında ona daha fazla kaba davranıyorsun.

Yengeç Burcu : Sen herkesin dertlerini açtığı insansın ama asla için kan ağlarken bile insanlara içini açmayan da sensin. Her şeyin üstüne aynı anda düşünüyorsun ve ara - sıra düşünmen gerekenleri bir anda düşündüğün için stres yapıyorsun.

Akrep Burcu : Ne zaman sarhoş olsan cep telefonu rehberinde dahi olmaması gereken insanlara mesaj atıyorsun. Seninle aynı yaşta bir insanın başarısından ilham almak yerine onu kıskanıyorsun.

Balık Burcu : Asla insanlardan vazgeçmiyorsun ve bu sebeple olanlara hak ettiklerinden fazla ikinci şanslar veriyorsun ve bu sadece senin daha çok üzülmenle sonuçlanıyor İnsanların sözünü sonuna kadar güveniyorsun.

Yay Burcu : İnsanlar sana yaklaşınca kaçıyorsun çünkü onların özgürlüğünü kısıtlayacağını sanıyorsun. İşte tam bu sebepten ilişkilerin kısa sürüyor. Kendi değerini görmekte sıkıntı  yaşadığın için sigara içiyorsun.

Oğlak Burcu : İnsanlarla samimi olmamak için soğuk ve kalpsiz davranıyorsun.Ama sonsuza kadar sürecek bir aşk aradığını biliyoruz. İnsanlara sinirlendiğin zaman onlara kendilerini açıklama şansı vermektense onları hayatından siliyorsun.

Kova Burcu : Yalnız olmaktan nefret ediyorsun. Hep yanında birisi olsun istiyorsun ve bu yüzden hayatına girmeyi hak etmeyen kişiler hayatına giriyor. Yaptığın her şeyin üstüne çok düşünüyorsun ve en kolay karar alman bile .çok uzun zaman alıyor.

❗ Ayrıca Burçlar Ne Kadar Sadakatli " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder