Big Little Lies Bitti Mi : Öneri Dizi

Big Little Lies Dizisi Bitti Mi : Kadın İzleyicilere Öneri
Big Little Lies Bitti Mi : Öneri Dizi

Kadın izleyici grubuna çok güzel bir öneri dizisiyle gelmiş bulunuyorum. Dizinin adı : Big Little Lies. Detaylara geçmeden nelerden bahsedeceğimi söyleyeyim : " Big Little Lies konusu - oyuncuları - bitti mi - çekildiği yer -  çalan müzikler " Bu dizi aslında bize "Ufak Tefek Cinayetler" olarak uyarlanmıştı bunu zaten çoğunuz biliyordur. [ Ama izlediğinizde bizdeki kadar saçma - sapan entrikaların dönmediği ve gayet kaliteli bir yapım olduğunu anlarsınız. ] Toplam 2 sezon ve her sezonda 7 bölüm olmak üzere karşımıza çıkıyor. İntrosu gayet güzel onuda ilave edelim.

Big Little Lies Introsu


Big Little Lies Konusu ve Oyuncuları 

Big Little Lies Dizisi Bitti Mi : Kadın İzleyicilere Öneri
Big Little Lies Bitti Mi : Öneri Dizi

Shailene Woodley [ Jane Chapman ] : Çocuğunu tek başına büyütmek zorunda kalan Jane, Monteney'e taşınmasıyla hayatı daha değişik bir şekilde şekillenecektir. Kaçtığı şeylerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Nicole Kidman [ Celeste Wright ] : 2 çocuk sahibi ve kendinden yaşça küçük birisiyle evli olan Celeste, zamanında avukatlık yapmış biridir ama şu an tek önceliği ailesidir. Kocası ile arasındaki bağı çok değişik karşılanacak cinstendir.

Reese Witherspoon [ Madeline Martha Mackenzie ] : 2. evliliğini yaşayan ve 2 çocuk sahibi olan Madeline, erkeklerin istemeyeceği tipten olan kadınlardandır. Yani vır-vırı hiç bitmeyen bir kişidir. İnsanlara sürekli laf atma - bir şeyler giydirme derdinde olan bu karakteri dizide bazı kişiler sevmemektedir.

Big Little Lies Bitti Mi : Öneri Dizi
Big Little Lies Bitti Mi : Öneri Dizi

Big Little Lies, ilk sezonu Monterey'deki 3 kadının hayatına - ilişkilerine - arkadaşlarına odaklanırken, sezon sonunda gerçekleşen cinayet sonrasında Monterey'in Beşlisi dedikleri 5 kadının hayatına odaklanıyor. Şimdi arkadaşlar bilindik UTC gibi ilk bölümler bizlere bir cinayet olduğunu kimin öldüğünü ve zanlısının bilinmediğini aktarıyorlar daha sonra sezon finalinde kim niye öldü kim öldürdü bu ortaya çıkıoyr. 2. sezon ise şüpheli kişilerin hayat mücadelesini anlatıyor.

- İzleyelim mi Derya ?
Bence eğer UTC hayranı iseniz izleyin baya eğlenceli bir dizi zaten HBO yapımı diziler baya kaliteli oluyor. 2. sezonda birisinin kaynanası dahil oluyor diziye valla kadın, izlerken yordu insanı. İzleyin kısaca güzel dizi. 

🌸 Daha fazla bilgilenmek ve eğlenmek için instagramdan " PembeYazılar " ı takip edebilirsiniz.

❗ Ayrıca " 
Unbelievable Dizi Yorumları : Gerçek Hayattan Alınan Yapım" yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder