Kadın Olarak Burçların En Belirgin Özellikleri

Kadın Olarak Burçların En Belirgin Özellikleri
Kadın Olarak Burçların En Belirgin Özellikleri 

[ Burçlar kadınlar duysun - burçlar kadın ve erkek - burçlar kadınlar alemi - burçlar kadınca - burç kadınları - burçların kadın özellikleri ] Bu yazımızda " Kadın Olarak Burçların En Belirgin Özellikleri " bulabilirsiniz.

Kadın Burçların Özellikleri




Koç Burcu : Sevecen ve çekicidir. Aklına koyduğunu yapmasını sağlayan bir azmi vardır. Erotizme ve cinselliğe açıktır.

Boğa Burcu : Aklı başında, sessiz ve sakin gözükür ama kafasından çılgınca şeyler geçer ve çok acıkır. Duygularını iyi ifade edemeyebilir ama mutlaka hediyeler alır, sarılır.

İkizler Burcu : Çok şirindir ve gaflar yapabilir. Birçok işi yapabilir, çok yönlüdür. Eğer ihanete uğrarsa bütün sırlarını açığa çıkarır, dikkat et.

Yengeç Burcu : Anne gibidir. Sana hep sarılır. Arkadaşları konusunda çok kıskançtır. En yakın arkadaşıyla muhabbet ettiğini görürse pis - pis bakar.

Aslan Burcu : En komik kadınlardır. Kaba tavırları olabilir. Moda anlayışı iyidir. Kafası güzel gibi gözükür ama bu onun normal halidir.

Başak Burcu : Korkusuzdur. İçerisi yumuşacık dışı ise korku verici olabilir. 7/24 stres yapar. Cinsel ilişkiyi sever.

Terazi Burcu : Aklı bir karış havadadır, tatlıdır ve sürekli güler. Aptalca ve komik olmayan bir şey söylesen bile güler. Genç gözükür, cinselliğe çok açık değildir.

Akrep Burcu : Saatlerce konuşabilir ertesi gün ise hiç konuşmayabilir. Cinselliğe ilgilidir. Herkesin sırlarını bilir, arkadaşlarını çok kıskanır.

Yay Burcu : Sadece arkadaş olarak gören, adını unutan, arkadaşlarıyla çıkma sözü verip uyuyakalandır. Dedikodu yapmayı ve arkadaşlarıyla takılmayı sever.

Oğlak Burcu : Lafını esirgemez. Seni sEverse ölümüne korur. Kendine özgüveni yüksektir. Bara gitmeye her zaman hazır görünür. Çok fazla erkek arkadaşı vardır.

Kova Burcu : Kimsenin beğenmediği şeyler beğenir. Sadedir. Gereğinden fazla erkek arkadaş düşkünlüğü vardır.

Balık Burcu : Tatlı, bebek ve iyi. İçinde ise gizli bir şeytan tarafı yatar. Kolayca arkadaş edinir.

❗ Ayrıca Ebeveyn İken Burçlar " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder