Kamyonette Yaşayan Google Çalışanın Serüveni

Kamyonette Yaşayan Google Çalışanın Serüveni
Kamyonette Yaşayan Google Çalışanın Serüveni 

Bu yazımızda sizlere Kamyonette yaşayan Google çalışanı Brandon'un serüvenini anlatmayı planladık. Brandon yaptıklarıyla birçok kişiye ilham vermiş olmalı ki Google otoparkında artık kamyonet tarzı araçların koyulmaması kararı almış. Şimdi bakalım Brandon'un serüvenine :

- Google'da çalışan genç mühendis Brandon, bir kamyonette yaşayarak maaşının %80'nini biriktiriyor. Ev kiralarının çok yüksek olduğunu ve sadece yatmak için bu kadar para verilmeyeceğini söylüyor.

- 10 bin dolara aldığı kamyonette her ay 121 dolar vergi ödüyor. Yemek konusunda ihtiyaçlarını şirket karşılıyor ve duş için Google kampüsünde bulunan spor salonunu kullanıyor.

- İlk 6 ayda 22.434 dolar öğrenim kredisi borcunu ödemeyi başarmış. Uzun vadeli bireysel emeklilik yatırım programına dahil olmuş ve yatırımlarını bu şekilde değerlendirmeye devam etmiş.

- Brandon, bu şekilde yaşayarak parasını en şık restoranlarda yemek için harcayabiliyor ve San Francisco'nun tadını doyasıya çıkarıyor. Yaşadıklarını anlattığı " From Inside The Box " isminde blogu var.

- Brandon, finansal bağımsızlığı hedefliyor ve hedefine ulaştığında dünyayı gezmeyi ve uzaktan çalışabileceği eğlenceli işler yapmayı planlıyor.

- Ve en son ekliyor : " Çok küçük bir dünya gördüm ve bunu değiştirmek istiyorum ! "


❗ Ayrıca " 
Fobi İsimleri ve Anlamları " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder