Türk Dizi Önerisi : Tutunamayanlar, Kalbimize Tutundu !

Türk Dizi Önerisi : Tutunamayanlar, Kalbimize Tutundu
Türk Dizi Önerisi : Tutunamayanlar, Kalbimize Tutundu 

Leyla ile Mecnun dizisi sevenleri şöyle bu tarafa alalım çünkü nur topu gibi türevi olan " Tutunamayanlar " dizileri oldu. TRT1 ekranlarında Salı günleri ekrana gelen Tutunamayanlar dizisi şu sıra herkesin dilinde desek yalan olmaz. Ülkece bu tarz dizilere aç olduğumuzdan hemencecik sahipleniverdik diziyi. 70 dakikan oluşması ve absürt komedi içermesi ile izleyicinin kalbini fethetti. Millet sıkıldı artık uzun saatler süren, konuları toplumun psikolojik yapısını boğan dizilerden.. Zaten genç kesimin hiç TV izlediğini düşünmüyorum zira yabancı diziler insana daha fazla şeyler katıyor, düşünce yapısında farklılaşma ortaya koyuyor. Ama bu Tutunamayanlar, gerçekten kalbimize gerçekten tutundu!

Tutunamayanlar Dizi Oyuncu ve Konusu

Türk Dizi Önerisi : Tutunamayanlar, Kalbimize Tutundu
Türk Dizi Önerisi : Tutunamayanlar, Kalbimize Tutundu 

Doğu Demirkol [ Tarık ] : Hayatının hiçbir evresinde çalışmamış olan Tarık, annesinin ona çeşitli entrikalı oyunlar kurarak iş hayatına başlamasına zorlanmıştır. İş görüşmesinde tanıdığı İrem'e aşık olan oyuncu CV ile izleyicileri çok etkilemiştir çünkü hayatı gibi bomboş bir CV'ye sahiptir.

Ece Çeşmioğlu [ İrem ] : Zengin bir ailenin kızı olan İrem, babasının batması sonucunda kendine iş aramaktadır. Ama babasının kötü imajı üzerine yapışmıştır ve bu yüzden iş bulamamıştır. Tarıkla tanışan İrem'i çok değişik olaylar beklemektedir.

Zafer Algöz [ İlhan ] : Dizideki ilham perisi olan İlhan karakteri, kaç bin yıldır Anadolu olduğundan tipik Anadolu insanı gibi konuşan sürekli çekirdek çitleyen bir peridir. Ve geçmişe gitme ve götürme özelliğine sahiptir.

-Tarık Vedatçıoğlu'nu duydun mu?
+Duydum, her türlü pis işi yapmış. Allah belasını versin, çoluğundan çocuğundan çıkarsın o zenginlere bir şey olmaz.
 -O adam benim babam.
+Öz baban mı?
Tarık'ın İrem'i etkileme çabası ile ve ilham perisinden aldığı taktiklerle iş kurma çabalarını konu alan dizi cidden başarılı bir yapıt. Günümüzdeki farklılaşmış mahalle ortamlarının tersine küçüklüğümüzdeki o tatlı mahalle ortamlarını konu alıyor. 7 Numara - Leyla ile Mecnun gibi kült dizi olacak gibi görünüyor. Ayrıca bahsetmediğim ve o bir o kadar eğlenceli karakterlerde var örneğin Şair Lütfi gibi.. İlham perisinin geçmişe götürüp bize bir şeylerde göstermesi ise farklı bir renk katmış bence kesinlikle izleyin.

❗ Ayrıca " Atiye Dizisi Gol Oldu Mu  " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder