Burçların Bağımlılıkları

Burçların Bağımlılıkları
Burçların Bağımlılıkları

Merhaba, nasılsınız ? Sizleri çook özledim 🙈 Bu ara hayatımda güzel şeylerde oluyor, stresli şeylerde peşini bırakmıyor o yüzden sizleri boşluyorum ama bugün yazmak istedim, iyi okumalar 💙

Koç Burcu : Dışa dönük ve maceracı bir mizaca sahiptir. Onları gün boyu sosyal medyada online görebilirsiniz. Arkadaşlarıyla mesajlaşmak Koçlar için bağımlılıktan öte bir hayat tarzıdır.

Boğa Burcu : Duygusal ve finansal olarak kendilerini güvende hissetmek isterler. Çok güçlü bir karaktere sahiptirler. Ama bu bağımlılıkları olmadığı anlamına gelmez. Finansal istikrara sahip olmak ardında ne alırsa alsın en iyisini almak ister.

İkizler Burcu : Zodyak kuşağının en eğlenceli burcu olan İkizler, akım belirleyici olmaya bayılırlar bu nedenle onları genelde en trend kıyafetleri satın alırken görebilirsiniz.

Yengeç Burcu : Zodyak kuşağının narin ve kırılgan burcuna geldi sıra. Bunun yanında geliştirdikleri aşırı duyarlılık, toksik ilişkilere neden olabilir. Merhametli ve anaç olan Yengeçler, bu ilişkiler ne kadar hastalıklı ve yanlış olursa olsun aradaki bağı koparmamaya çalışacaktır.

Aslan Burcu : Aslanların kendine olan güvenini, kibir sınırının eşiğindedir. Genellikle çok iyi görünürler ve bunun için çabalamaya gerek duymazlar. Fakat eğer dünya bunu görmeyecekse iyi görünmenin kime ne yararı var ?

Başak Burcu : Detaycı ve analitiktir. Oldukça dikkatlidir, kendini ve çevresindeki insanları sürekli gelişmeye teşvik eder. Bu nedenle uyanık kalmaya ve enerjiye ihtiyaçları çoktur. Herkes kahve sever ama Başaklar biraz büyük boy tercih ederler.

Terazi Burcu : İnsan ilişkileri konusunda oldukça başarılı olan bu burç, çatışmaları sevmez. Bu çatışma karşıtı kişiliği ve pozitif ortam yaratma isteği münzevi bir hal yaratabilir.

Akrep Burcu : Çok yoğun ve duygusal bir yapıları olması nedeniyle Akrepler dram bağımlısı olabilirler. Kendi hayatı veya başkasının hayatı fark etmeksizin dramları bulur ve yapışır.

Yay Burcu : Yay burcu özgürlüğüne düşkün ve bağımsız karakterlidir. En büyük bağımlısı işe yeni şeyler denemektir. İdealist özelliklere sahip bir Yay için dünyayı gezmek anlamına gelir.

Oğlak Burcu : Kelimenin tam anlamıyla bir işkoliktir. Çok çalışır ve asla şikayet etmez. Paraya ve statüye olan düşkünlüğü nedeniyle en iyi yaptığı şeyi yapar çalışmak.

Kova Burcu : Kovalar oldukça entelektüeldir. Bu nedenle beyinlerini her zaman meşgul etmeleri gerekir. O nedenle Kovaları genelde iyi bir kitaba dalmış, zor bulmacaların arasında kaybolmuş ya da zihnini meşgul eden başka şeyler yaparken bulabilirsiniz.

Balık Burcu : Çok hassas ve oldukça özenli insanlardır. Bu özellikleri onları sık sık bakıcı karakterine girmeye zorlar.

❗ Ayrıca " Burçlar Karşı Cinsten [ Aşktan ] Ne ister " yazımı da okuyabilirsiniz.

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder