PembeYazılar'da Bundan Sonra Hangi İçerikler Olacak ?

PembeYazılar

PembeYazılar

Merhaba,

Bugün sizlere biraz kendimden biraz da PembeYazılar'ın içerik açısından gidişatından ve en önemlisi bu sürece nasıl geldiğimi anlatacağım.

Ben Derya. Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunuyum. Yabancı dizi - film izlemeyi çok severim, müzik dinlemeye aşığımdır hatta kendime Spotify'dan liseteler yapmaya bayılırım. Kılık - kıyafet işlerine biraz meraklıyım. Az da olsa kitap okumaya çalışan bir kızım. PembeYazılar'ı yaklaşık 2 yıl önce açmıştım ve hatta ilk içerik yazdığımda organik aramadan yani Google üzerinden bir kullanıcı geldiğinde o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam. Ama verdiğim emek paha biçilemez yazdığım içeriklerde seo uyumuna, resimleri sıkıştırıp site hızının düşmemesine, kullanıcıların istediği içeriklere kadar dikkat ediyorum. Kullanıcı ciddi anlamda Burç yazıları istiyor ve gerçekten şöyle bir şey var : Özenerek yazdığım bir dizi analizini bin kişi okuyorsa bir burç yazısını 6-7 bin kişi okuyor.


PembeYazılar 1 Aylık Kullanıcı Sayısı

PembeYazılar 1 Aylık Kullanıcı Sayısı

Şu an PembeYazılar cidden büyük bir büyüme içerisine girdi zaten bu işlere başlarken önce para amaçlı değil hobi amaçlı girmiştim ama şu an her şey farklı bir boyuta girdi. Bu yüzden içerik değişikliğine gidiyoruz : İlk olarak şunu söyleyim artık markalarla iş birliğine başladık. Güncel olarak şu an 3 tane ürün tanıtımı aldık. İlkini hatta yarın yazmayı düşünüyorum. Onun dışında burç yazılarına ağırlık vereceğim, ünlü seoların - tarihe damga vurmuş insanların hayatına yer vermek istiyorum, dizi - film içerikleri şu şekilde devam edebilir : " 3 - 4 dizi önerisi " şeklinde. Şimdilik bunları düşünüyorum ama bakalım. 


PembeYazılar Bundle Takipçi Sayısı

PembeYazılar Bundle Takipçi Sayısı

Hayatımın hiçbir evresinde PembeYazılar'ı bırakacağımı düşünmüyorum. Özellikle hemcinslerimi görüyorum ve o kadar üzülüyorum ki tek gayeleri evlenmek ya da işe girmek. Sonra tek düzey hayata geçiliyor üretmekten - gelişmekten korkuyorlar. Bende çalışma evresinden geçtim ve aslında şu PembeYazılar'da niyahetinde bir iş çünkü para kazanıyorum. Elbet evleneceğim de ama üretmekten - kendimi geliştirmekten vazgeçmeyeceğim. İngilizcemi geliştirip çeviri işlerine girmek istiyorum bu dizi çevirmek değil tabiki çok iyi platformlarda kısa sürede iyi para kazanılabiliyor. Youtube planım var ama eğitim üzerine moda vs değil. Tabi bunlar biraz bekleyecek çünkü kamuda çalışma durumum var ve bunlar nasıl olacak araştırmam gerekiyor biraz. Hiçbir zaman geleceğimden vazgeçmeyeceğim. Umut fakirin ekmeği ama elbet o ekmek buraya gelecek!

Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder