Burçların Gezegenleri ve Evleri Hangi Özelliklerini Etkiler ?

Burçların Gezegenleri ve Evleri

Burçların Gezegenleri ve Evleri

[ Burç gezegeni - burç gezegen anlamları - burç gezegen evleri - burç ev hesaplama - burçlar evler - burçların ev anlamları - burçların ev anlamları ]

Koç Burcu : Yönetici gezegeni Mars olan Koç burcu birinci evdedir. Bundan dolayı lider olduğu kadar inişli – çıkışlıdır.

Boğa Burcu : Yönetici gezegeni  Venüs olan Boğa burcu ikinci evdedir. Bundan dolayı para kod adıdır.


İkizler Burcu : Yönetici gezegeni  Merkür olan İkizler burcu üçüncü evdedir. Bundan dolayı arkadaş ilişkileri, kısa yolculuklar, iletişim olaylarını etkiler.


Oğlak Burcu : Yönetici gezegeni  Satürn olan Oğlak burcu onuncu evdedir. Bundan dolayı kariyerini, politik yaşamını, niteliklerini etkiler.


Kova Burcu : Yönetici gezegeni  Uranüs olan Kova burcu on birinci evdedir. Bundan dolayı  dostları, umutları, arzu ve isteklerini, özgürlüklerini etkiler. 


Balık Burcu : Yönetici gezegeni  Neptün ve Jüpiter olan Balık burcu on ikinci evdedir. Bundan dolayı güçlerini, başarısızlıklarını, hastalıklarını, ruh sağlığını etkiler.


Terazi Burcu : Yönetici gezegeni  Venüs olan Terazi burcu yedinci evdedir. Bundan dolayı seçilecek eş, yakın dostluklarını etkiler.


Akrep Burcu : Yönetici gezegeni  Mars olan Akrep burcu sekizinci evdedir. Bundan dolayı kalıtım özelliklerini, cinselliklerini, mistik özelliklerini etkiler.


Yay Burcu : Yönetici gezegeni Jüpiter olan Yay burcu dokuzuncu evdedir. Bundan dolayı öğrenim durumunu, uzun yolculuklarını, düşlerini etkiler.


Yengeç Burcu : Yönetici gezegeni  Ay olan Yengeç burcu evdedir. Bundan dolayı ev yaşamını, anne ve baba ile durumlarını etkiler.


Aslan Burcu : Yönetici gezegeni  Güneş olan Aslan burcu evdedir. Bundan dolayı  eğlence ve zevk yaşamını, aşklarını, tutkularını, sosyal etkinliklerini etkiler.


Başak Burcu : Yönetici gezegeni  Merkür olan Başak burcu evdedir. Bundan dolayı kafayı kullanma becerisini, çalışma yöntemlerini etkiler.


❗ Ayrıca " Terazi Burcu Kadınının Eşsiz Özellikleri " yazımı da okuyabilirsiniz.




Kendi evrenini yaşıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder